yaren_blna Birminikcivciv ben kendiliğinden kusan biri değilim hep zorlandım ve boğazıma elimi sokmak durumunda kaldım karnım ağrırdı şuan 11+5 im çok sağlıklıyız ben duymadım ama belli olmaz doktorunuzada sorun 😇
kayraninannesii Birminikcivciv valla o kadar kusuyordum ki bogazım tahriş olup kanıyordu artık o yüxden hiç alakası yok korkmayın kusmak öksürmek düdüğe sebep olmaz
annekuzucum Birminikcivciv yoo öyle birşey yok canım ben öğüre öğüre kustum te burnumdan kan geliyordu çok kustum Aklıma şey geldi burda biri yazmıştı 10 haftalık hamileyim çok kusuyorum acaba bebek ağzımdan düşer mi diye 😒
Cansuzana Düşük tehlikeniz yoksa sorun yok kusarken boğazımdan kan gelir çok zorlanirim 22+3 hafatlik hamileyim sağlıkliyiz bı sorun yok
Poyfudukk Düşüğe sebep olmaz korkma vücut kusarken ani kasılmalar olduğu için ağrı sızı olabilir 😇 zaten araştırırsan düşüklerin sebebi daha elde olmayan sebeplerden oluyor
1oguzannesi Birminikcivciv hiç duymadım kusmaktan düşük yapanı . Ben gebelikte covide yakalandım kusmaktan isim bitmişti abartısız 15 dakka da bir kusuyodum kusmaktan kendimden gecmistim artık hastanelik oldum . Çok şükür bişey olmadı . Bazıları var aylarca bulantı kusma çekiyor hamilelikte .