llgln35 Suzan-mustafa55 evet normal ilerliyoruz biz devlete hiç gitmedim özele gidiyorum tüp bebekle hamile kaldığımı biliyor doktorum ama süreci diğer hamileler gibi yaşamayı tercih ettim ve sezeryan en son artık benek gelmezse 41 42 dersek yapıcaz bebeğimiz kafası kanalda zaten mümkün mertebe noramal doğum taraftarıyım
Elifsnm llgln35 bende normal istiyorum 🥰 ama benim bebe birazcık tombik birde söylenenler insanı ister.istemez çok etkiliyor . Hayırlısı olsun hakkımızda benim de yalanci sancıları var karnım sertlesiyor bakalım nolcak bebek ne derse o sanırım 😇
llgln35 Elifsnm hakkımızda hayırlısı 🥰 akışına bırakın kontrollerinizi olun bebeğinize ve kendinize dikkat edin sonunda elbet gucağımıza alıcaz inşaAllah sürecin tadını çıkarın bebeklerimiz gelceği zamanı bilirler 🥰 baktık çok tembeller ozaman müdahale ederiz sezeryanla fikrimce 🤷🏼♀️💃🏼🥰
Suzan-mustafa55 Elifsnm yok kuzu devlet normal diyor ben burdaki devletleri beğenmediğim için birde açık konuşmak gerekirse 18 sene sonra anne olucagim için herşey gösterişli ve güzel olsun hevesim var diye özele gidiyorum oda ısrarla sezeryan diyor
Elifsnm Suzan-mustafa55 anladım canım haklısın tabiki bakalım bana ne dilekler açıkçası benim için normal sezeryan farketmiyo bebek sağlıklı olsunda sonucta çok acılar çektik onu da çekeriz 😊 bilmiyorum iki ayrı görüş aldım birde benim tup bebekten önce düşük yaptım onu da söylediğimde direk sezeryan dediler kendi tup bebek doktorum ama o karşıda devlete gidiyorum o da ne dicek bilmiyorum beni tehlikeye sokmasın dan korkuyorum
Suzan-mustafa55 Elifsnm devlet normal diyor ama 41 haftaya kadar doğuma gün vermiyor birde acil olmadığı sürede sezeryan yapmıyor hani özeller diyor ya tehlikeye girme insanın kafasını o karıştırıyor zaten ama ben hiç devlette doğum düşünmedim zaten
Suzan-mustafa55 llgln35 doktorun demiyor mu sezeryan yapalim diye ama bence özeller sezeryan parası daha farklı diye zarflıyorlar bence
llgln35 Suzan-mustafa55 hayır aksine ben çok sabırsızım nezman gelcek diye bunaltıyorum doktorumu oda bana çok açık ve net bana bak sakın iki gün sonra sezeryan diye diye gelme diyor mecburiyet olmadığı sürece haftası geçmediği sürece sağlık sorunu yoksa sezeryan yapmıcam diye konuştuk ve öylede ilerliyoruz beni normal konusunda moralize eden doktorum ki dediğiniz gibi sezeryanda fiyat farkı oluyor ama bizim için önmli olan benim isteklerim ki zaten bana ısrarla sezeryan diye diretse herşey normal giderken asla bu doktorla devam etmezdim içime sinmeyen bişeyi yapamam 🤷🏼♀️
star3star Hfz1818 27 yumurtam toplandı 16 sı döllendi 10 tane 5. güne gelip donduruldu.3ocakta iki embriyo transferim oldu çok şükür ikiside tuttu.rabbim sizinde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.çok zor bir süreç
SibelBalciOz Bende 19 Ocak’ta transfer oldum.11 yumurtam toplandı 3 tanesi döllendi.Taze transfer uygulandı,çok şükür ilk transferde tuttu.5. Gün embriyosuydu.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizinde sapasağlam tutunsun❤️
Hfz1818 Ayselosman amin canim desteginiz icin cok teşekkür ederim Rabbime sigindim o en hayırlısını bilir verir
Ayselosman Hfz1818 evet en onemlisi allaha birakmak birtek ondan istemek ben yillarca yapmadigim denemedigim sey kalmadi en son rabbim sen bilirsin hersey basim gozum ustune dedim ve sonuc mukemmel umarim seninde oyle olur cnm
mrs-nobody Hfz1818 canım sayılara hiiiç takılma derim.. 30-35tane toplanıp bi tanesi bile döllenmeyen kişiler de biliyorum. 2tane toplanıp 1i döllenen ve o bir embriyonun da bölünüp ikiz gebelik olusan kişiler de gördüm. Çaba ve gayret bizden, İçini ferah tut Rabbim ol der ve olur ❤️😇🙏🏼