Sehererkull Merhaba kizlar su bir haftadir bebek büyüdügü icin sanirim hamileligim degisti zorlasmaya basladi kasiklarima belime gun icinde igne batar gibi oluyor karnim sertlesiyor bu belirtiler normalmi acaba ?
Nananusha Sehererkull gunumuz ayni bugun detaylida olduk . baski yaptigi icinmis o grilar idrar cogalmasi falanda var bende enfeksiyon cikmadi cok sukur. ama plasenta oksijensiz kaliyomus yarin doktora gidicegim bakalim nolucak
Annelerinannesi Sehererkull bende 27+6yım ve şu an karnım çok sert. Nefes bile zorla alıyorum çok zorlanıyorum 😣
Merveozcelikcckl Sehererkull canım o haftalarda çok normal olduğunu sanmıyorum doğum belirtisi olabilir bir doktora görünmende fayda var
Bulutalazinannesi Bende de durumlar aynı, kalçam çok ağırıyor geceleri yan yatıp uyuyamıyorum. En az 5 kez tuvalete kalkıyorum. Karnım da bi anda büyüdü çatlaklar olmaya başladı. Henüz hiç birşey almadım hepsini nasıl halleşeceğim bilemiyorum 🤗 ama hepsi için bin şükür Allahım herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin
Gul_hamad Bulutalazinannesi ben de 27 haftamdayim. Sorunum ben yuruyus yapmak,merdivenleri kendim kalkip,inmek istiyorum ama kayinvalidemler izn vermiyor. Yok daha erken falan. 8 aydan sonra hareketde olmam lazimmis. Yiyip uyumak istemiyorum ((
Sehererkull Bulutalazinannesi bende ayniyim yan zor yatiyorum bide temizlik vs ugrasiyorum daha beter oluyo dogru soluyosun bu duygulari yasadigimiza sukur allah isteyen herkeze nasip etsin insallah ☺️
Nefes2811 Bulutalazinannesi 28 haftalıgım henüz çatlak yok şükür inşallah olmazda kullandıgım kakao yağı tatlı badem yagıyla bire bir karıştır sabah akşam sür
Habis07 Canm dkkat et sen cok yurume gene bebek eşi rahim agzına yakın benim mesela dnleniyorum surekli 26 haftamdayım daha cok var doguma allah korusun dkkat etmek lazım beslenmemize dkkat edelm brde
serenimo Bende 27+6 yım. Son 3-4 gündür oturduğum yerden kalkamıyorum ve kuyruk sokumumda ayrı var. Sırtüstü dışında hicbir pozisyonda uyuyamıyorum🤦🏻♀️ Geçen haftaya kadar gayet hareketliydim😔
BabyDrs Sehererkull aynı gün benim de canım valla çok zor oluyor artık nefes almak yatmak kalçalarım ağrıyo yan yatarken off bugünlerimize şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 😍❤️❤️❤️
Mrv06 Sehererkull 27+2 öglen geldim hastaneden bndede aynı belirtiler var dr her ihtimale karşı nst istedi normalmiş şimdilik iyiyiz 😊