Derininannesi_ Ay bu postları gördükçe gıcık olan bi ben miyim yaa herkesin kilosu kendineee bize neeeee 😂 herkesin vücudu farklı beslenme şekli farklı rahatsızlığı farklı. Anlamıyorum ciddeenn😅
Clementinee Derininannesi_ Beni rahatsız etmedi hiç bu postlar bundan daha rahatsız edici şeyler soruluyor bazen 😅
eftelya_ser Derininannesi_ ben kilolu hamile kaldım fazla kilo almamaya çalışıyorum ve diyetisyenle beslenmeme dikkat ediyorum açıkçası ben kilo postlarını özellikle okuyorum çünkü bir fikir olur mu hamiş arkadaşlarım nasıl besleniyor merak ediyorum tabiki herkesin farklı vücudu metabolizması var ama diğer postlardan daha garip gelmiyor
alonee Derininannesi_ kendi kiloları değilde bebeklerin kilolarını karşılaştıranlara ve kıyaslayanlara sinir oluyorum ne diye soruyorsun bazen aynı ayda olanların kilosu farklı oluyor az olanın morali bozuluyor durduk yere herkes kendine saklasın dr bi sorun yok diyorsa kime ne ne diye karşılaştırısın ki
Mervek92 Kesinlikle katılıyorum beslenme düzeni bile etkisiz kalıyor bazen hamilelikte ki kilo durumunda o yüzden bunu kıyaslamak son derece gereksiz ve boş ☺️
Derininannesi_ alonee valla o da ayrı bi konu ama burda ben su kilodayım ben bu kilodayım flan baya saçma geliyo bana