Minigindunyasi Kızlar bugün bişe duydum bebeğin hareketli olması huzursz bir gebelik geçirdiginin belirtisiyms öyle mi ilk gebeligim bu beni çok üzdü..
Sedefoznur Minigindunyasi ilk defa duyuyorum ama bence öyle bişey yok aksine bebeğim 2 saat hareket etmeyince endişe duyuyorum acaba iyi mi diye
Beyzan738 Minigindunyasi yok ole bisey ole olsa doktorlar derdi.. Her gittgmde kontrole bazen az hareket ettgni solerim gayet normal der cok hareketli olmasida durgun olmasi da normal der.. Birisi iyi sallamis sende bunun gbi sacma seyler icin canini skma Kel alaka yani okuyunca guldm valla 🤣🤷♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seyma_ck Minigindunyasi aksine benim doktorum bu sağlıklı bir bebek olduğunu gösterir dedi.Ayrıca hareketli bebekler zeki oluyo dedi.Hareketli olması keyfinin yerinde olduğu anlamına geliyor diye biliyorum ben.İlk defa sizden duyuyorum bunu🤔
Minigin_annesi0 Yok ya ne alaka bazen çok hareketli bazen çok hareketsiz çok şükür huzurlu bi gebelik geçiriyorum
Yusuf_alpin_annesi Aksine Bebekler çok hareketli olunca sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar bazı bebekler fazla hareketli ve yaramaz oluyor
Kubrailkan Bende tam tersi fiziksel ve beyinsel gelişiminin güzel gittiği yönünde biliyorum 🥰 tabii ki çok hareketli diye aşırı zeki filan olacak anlamında değil her bebek aynı değil kimisi de sakin oluyormus 🥰 yapısal bence 🥰
Seyma_ck Minigindunyasi hatta ben mutsuz ve huzursuz hissettiğim ve yorulduğum zamanlarda bebek durgunlaşıyo tam tersi.Hemen dinleniyorum ya da modunu yükseltiyorum öyle olunca ki hareketlensin
Minigindunyasi Zehra9616 bacım inandım bir an sonra saçma geldi 😃 bide tanınmış biri diyo bunu ona gıcık oldm
Yasemin_35 Minigindunyasi Kim böyle birşey söyler bir hamileye anlamıyorum… İkiz kızlarımın Nst sini zor çekiyorlardı o kadar hareketliydiler
Mrvnehir208 Minigindunyasi ilk defa duydum bunu benim bebeğim aşırı hareketli doktor da yaramaz bir bebek olduğunu söyledi önceki iki çocuğum da çok hareketliydi ve hiçbir sorunumuz yok
Deletedmom622772 Minigindunyasi ben bunu değil ama benzer bir seyi doktoruma sordum hicbir alakası yok dedi :)