Simgest Herkes beklemede 😂 Allah izin verirse doğum yapacağım hastane 10 bin istiyo doğuma zaten fiyatlar epey artmış suda olursa ekstra 1,500 tl istiyolar
Simgest Sağlık Bakanlığı’nın normal doğumu teşvik etmek amacıyla başlattığı hidroterapi eşliğinde travay (suda doğum) yönteminin İstanbul’da uygulandığı tek devlet hastanesi olan Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 2018 yılı temmuz ayından bugüne 30 kadın çocuğunu suda doğumla dünyaya getirdi. (Google de yazan bu )
Merveberill Suda Doğum Yaptıran Devlet Hastaneleri Listesi İzmir (2) (İzmir’deki Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi) Manisa (2) İstanbul, Ankara, Samsun, Isparta, Bursa, Mersin, Aydın Devlet Hastanelerinde Suda Doğum Ücreti “Ücret Alınmayacak”
aise_kazan Suda dogumu bende merak ediyorum acı daha az oluyormus ama o su cok kirleniyor ya ben onu düşünüyorum nasil bisi olur acaba 🤭🙈 benim zorunlu sezeryan ama onu öğrenmeden önce baya bakmıştım acaba tercih edilebilir mi diye direk aklıma su geldi😀
eslemsi Samsun egitim ve arastirma hastesinde suda dogum var hemde tesvik amacli sac ve makyaj hizmetide var