Adakus Az evvel nst ye girdim en köşede hani bebeğin kalp atışları falan var 130 oluyor 140 oluyor vs. Ama onun yanında da başka sayılar da var o da en başta 9 çıkıyordu hızlı hızlı geçiyor du zaten 3 çıktı sonra 20 oldu 22 oldu 19 oldu 24 oldu işte ona anlam veremedim ben o sayılar da neydi?
EmineAyan Adakus 130 olan bebeğinin kalp atışı. Bebeğin hareket ettikçe onlar artar. Diğer taraftakide bebeğin hateketlerinr rahminin verdiği tepki, kasılmalar yani
deletedmom209 Adakus 130 140 olan bebeğin kalp atışları yani üsteki normal alttaki de sancın 24 25 sıkıntılı değil sancın yok denecek kadar düşük şu an nst ye bağlıyım 100 ü gördük hayırlısı bakalım
Adakus Gunesinannesi Lena Peki o sancıları nasım oluyor da ben hissetmedim bide onlar olduğu zaman Doğum mu oluyor biraz aydınlatabilir misiniz
Lena Adakus Bazı düşük sayılar hissedilmiyor bebeğin hareket ettiği zamanlarda çıkıyor zaten doktor önemli olan bi kaç dakikada bir yüksek çıkarsa Doğum sancısıdır demişti ya da bebeğin nabzı çok düşük devam ederse tehlikeli durum demişti