Mervyss Kızlar oruç tutmak istiyorum o zaman 4 aylık oluyorum doktoruma da danışırım tabii ama sizler ne yaptınız (tecrübeli güzel annişler) da neler yapacaksınız 🥰🙈🥁
Canselyaren Mervyss 37 haftaliğim ramazanda olursa bebeğim bı aylık bile olsa tutamam sanırım emzirmeye gayret göstericem💞🤲 seneye kışın tutarım borçlarımı.. sizde çok miniksiniz tutamasssiniz 😊 sanırım
Sweetbabyy Mervyss Ramazanda 36.haftam oluyorşok tutmak istiyorum🤢 doktoruma danışıcam ama sanırım tutamam🤦🏻♀️
Mervyss Canselyaren tabii ki canım benim 😍 mecbur o şekilde yapmalısın Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Suzanne Ramazan başlangıcında sezaryen olabilirim, normal olursa da ramazanın 10. Günü gibi gelecek bebeğim 😍☺️
Mervyss Sweetbabyy bulantılar kusmalar olursa diyosun tabii canım benim nasıl iyi hissedersen herkes kendini daha iyi bilir 😍
hukukcuanne_06 Ben de ramazanda inşallah 4,5-5 aylık hamile olucam. Niyetim tutmaktan yana annem bana 6 7 aylık hamileymiş tutmuş hayatımda ilk kez tam ramazan tutabilmiştim diyo. Bir sağlık sorunum olmaz ise deneyeceğim tutmayı niyetim dileğim o yönde 🙂
Mervyss hukukcuanne_06 ayy var işte tutanlar canım ben de o niyetteyim Rabbim daha iyisini bilir inşaAllah nasip eder bize🙈
gizemkrgzl Mervyss ramazanda son ayıma giriyorum tutmak imkansız yani birkaç saat yemesem kendimden geçiyorum son zamanlar olduğu için inşallah seneye borçlarımı tutarım ☺️
zeynepmoom2_ Mervyss ramazanda 7 aylık oluyorum ama tehlikeye atma bebeği bence sonra tutar ödersin zaten ben korkarım ya suyu biterse
Mervyss zeynepmoom2_ oo son aylar MaşaAllah annesi 😍 suyunuz sıkıntılıysa tabii ki ona göre hareket edersnz doktorunuz söyler zaten 🥰