Kubraislekyay Englishteacher bende pazar günü gittim tarama testi de yaptırdık cinsiyet için erkek dedi 1-2 haftaya kesinleşir dedi bana da omega 3 balık yağı verdi
Englishteacher Kubraislekyay burunu belirgin miydi senin bebişinin de ? Benimkinin baya burnu var şuan çünkü 😄
Kubraislekyay Englishteacher yüzünü göremedik canım bizimki elleriyle yüzünü kapatmış 🙈 ayaklarıyla bisiklet sürer gibi hareket ettiriyordu
Ceylanim mercimek1994 saygi duyuyorummm kesinlikle herkez farkli dusunur bakis acisi saglikla buyutun saglikla alin kucaginiza
Selim_Alparslan gamzebzk bizde 12 haftalık oluyoruz canım hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız inşallah 👼🏼 Cinsiyeti daha belli olmadı haftaya salı ikili test yaptıracağım inşallah belli olur tabi sağlıklı olurlar inşallah 😇
Selim_Alparslan gamzebzk inşallah canım O kadar sabırsızım ki hemen kucağıma almak istiyorum 👼🏼😇 İnşallah sağ salim doğarlar ❤️
Ayisigi1 Selim_Alparslan ben bugün 12 haftaya girdim bebişimle ama cinsiyeti belli değil daha perşembe günü gidecem kontrole inşallah öğrenirim çok merak ediyorum :)