Bussra Selim_Alparslan benim de öyleydi.geç döllenme değildi ama 1 hafta geriden geliyodu. 10.haftadan sonra son adet tarihimle uyumlu hale geldi.şimdi bi hafta ileri bile gitmiş 13 haftalık olmuş😊 ilerleyen zamanlarda senin de normal haftasını yakalar canım 🙂
Senaaydin sibeltmkl önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması tabiki öncelikli bunlar bunların dışında insan tabiki merak ediyor☺️
Nsns Selim_Alparslan canım sensin bebeğin 6haftalıkken göründü mü kesede alttan mı bakıldı birde eğerki 6.haftada göründüyse hızlı gelişen bebekler erkek olabılıyor çoğu kişinin kesesinde 6da görünmez bebek ondan sordum
Selim_Alparslan Nsns 5+5 haftalıkken bebeği gördük canım karnımda 3 dkka falan baktı zor göründü küçüktü alttan baktı net görünüyordu , 5 haftalıkkende keseyi gördük sağ üst köşede karnımda da göründü sonra net şekilde alttan da baktı
zynpnil Selam hanımlar bende pzt gittim 11. Haftanın içindeyiz ikili testimi yaptırıcam. doktorum çok heveslendirmeyeyim ama erkek olabilir dedi. Kızıma hamileykende kemik yapısından erkeğe benziyor demişti ama kızım oldu 🤣 o yüzden pek itibar edemedim sağlıkla gelsin başımızın üstünde sabırsızlıkla bekliyoruz yavrumuzu. Bende ikili testi devlette yaptırayım dedim ama İstanbul Kartal araştırmada yapılmıyormuş Zeynel kamil veya Marmara araştırmaya gidin dedi oralarda çok ters bakalım herhalde gittiğim hastanede yaptırıcam.
Kubraislekyay Nsns yaptırmayı istiyorum ama Allah’ın bi lütfu bi şey olursa aldırmayacağım için yaptırmayı istemiyorum ama sırf cinsiyet daha detaylı gözüküyor diye yaptırmak istiyorum
Burcin41 Gucluanne bendede ayni problem var canm yatamicak durumdayim kramplar icin badem ve muz yemeni tavsiye ederim inanilmaz derecede iyilestim
Selim_Alparslan Kubraislekyay cumartesi günü belki öğrenirim 11 haftalık olacağız inşallah 😇 net olması için daha erken tabi
Seydarumeysa Mnlya EsmaNurSahin merhaba bende 11+3 tahmin yapılmadı biraz daha bekleyecez😊 Benimde sorunum var öyle vajinal mantar benimki senin de olabilir doktora görün 👍
Kubraislekyay Seydarumeysa aynıyız henüz yakında doktora gitmedim cinsiyet in bi sorum olacaktı progestanı vajinadan mı kullanıyorsunuz ağız yoluyla mi
BurcuAdak Merhaba bende 11. Haftamdayım 10 gün sonra ikili test için randevum var umarım sağlıklı sonuçlar alırız inşallah cinsiyet tahminide olur hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi 😊 kaçar kilo aldnız ben şimdiden 3 😱
Kubraislekyay BurcuAdak ben almışım gibi ama tartıda 2 kilo vermişim ilk haftalar aldığımı geri vermişim yani
Seydarumeysa Kubraislekyay ben ilaç almıyorum sirkeli suyla günde bir defa yıkıyorum ilaçlar fayda etmedi bana