Eslem_1 ada58 ben gebelikten önce folik asit kullanmadım kolajen vs bazı vitaminler kullandım propolis polen vs ama ne derece etkisi olmuştır bilmiyorum gebeliği de 4. Haftamda öğrendim ondan sonra 2 ay kullandım sadece folik asit 🤷🏻♀️
ada58 Eslem_1 doktorunuz başka takviye önermedi mi. bel ağrısı kramplar için magnezyum başlaması gerekirdi, omega 3 takviyesi ilk 3 ayda her kontrolde sürekli yeni takviye aldım. 3. ay bitti folik asite devam ediyorum
Eslem_1 ada58 şimdi kullanıyorum tabi omega folik asit ağrılarım vs yok magnezyum kullanmıyorum 6. Ayıma gireceğim eskiden kolajen çok kullandım belki de ondandır ya da 8. Aylarda mı başlar ağrı bilmiyorum
ada58 Eslem_1 magnezyumun faydalarını araştırın benm doktorum bebeği görür görmez ilk ona başlatmıştı. kramplara, ağrılara çok iyi geldiğini biliyorum
Gul33 Birminikcivciv kullanamama diye bir şey yok hamilelikte. Ölsek de kullanacağız bazi ilaçları. Bebek için.
Eslem_1 ada58 yani ağrım sızım bir şeyim yok hiç problem yaşamadım şu ana kadar genel olarak ama ileride ihtiyaç duyarsam belki verir 6. Aya yaklaşıyorum belki sonra başlıyordur ağrılar fikrim de yok pek 🤷🏻♀️