Deletedmom_5 Bebeğim 8 aylık oldu ve kafa derisinde tırnağımla kazıdığımda kopan sarı lekeler var aşırı saclı bir bebek olduğu için konak taragı hiç işe yaramadı. Nasıl geçer bunlar bilgisi olan varmı?
Happyboyy Deletedmom_5 konak olmuş canım bebişin. Benim oğlumun tüm kafasını kaplamıştı tecrübesizlikti 😊 biz bebek yağı sürüp ince tarakla taradık kalktı zaten hep kalıp kalıp 2 3 banyoya bitti gitti oluyor bebeklerde korkacak bişey değil. Kuru müdahale etme yeter ki
Happyboyy Deletedmom_5 zeytinyağı asitli önermemişti doktorum ama benim bebeğim 2 aylıktı çok küçüktü tercih senin yinede.
Mysaa Deletedmom_5 elinle yapma canım duştan cıkınca zeytinyagı ile güzelce masaj yap biraz beklet sonra tara gecicektir
Deletedmom_5 Happyboyy zeytinyağı denedim ama dedigim gibi dibine tarak girmedigi icin sadece yağ sürdügümle kaliyorum
Villanelle Mustelanin konak kremi var. Banyodan 1 2 saat önce sürün, banyo esnasında da konak tarağı ile tarayabilirsin. Belki işe yarar
ikicocukmeselesi Deletedmom_5 banyo yaptırmadan 10-15 dk önce zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp kafasına masaj yaparak sürebilirsin banyodan sonrada tarakla tararsan dökülecektir çoğu biz öyle kurtulmuştuk oğlumda
Zehra9616 Deletedmom_5 ahaha masaallah minnosa.ozaman direkt gotur cnm doktor gorsun vakit gecmeden 😊
Deletedmom_5 Zehra9616 aslinda çook uzun zamandir var bugün yarın geçer diye bekledim. Bir zararı varmıki
Zehra9616 Deletedmom_5 boyle seyler bebislerde risk olsada olmasada hemen gosterilmeli cunki vucutlari hastaliga direncsiz ve cok yatkin onlem alinmali hemen cnm
Gamzeates Deletedmom_5 konak deniliyor oğlumda da vardı zeytinyağı ile hafif hafif ovduk sürekli olarak geçti sonra
Gamzeates Bir de bebişin tarağı varsa onunla hafif hafif tara annesi zeytinyağı sürüp biraz beklettikten sonra
Deletedmom_5 Gamzeates var varda yazıdada belirttim saçlı olduğu için konak tarağı dibine girmiyor hatta hiç bi tarak girmiyor anca tırnağımla kazıyabiliyorum
Gamzeates Deletedmom_5 oy kuzum benim bilemedim bir doktora danışın isterseniz daha net söyler size geçmiş olsun annesi