__dilara__ Sezeryan doğum ve Normal doğum özel bölge temizliği nasıl oluyor nasıl yapılıyor ben göremedigim çok fazla temizleyemiyorum ve sezeryan doğumda özel bölge temizliği şart mı?
Deletedmom_5 __dilara__ evet canım sezeryanda olsan doğumdan sonra hemsireler gelip bakıyor içeride kan topagı varmı diye
Zehra9616 __dilara__ normal dusunuyosan en kotu kuafore gidip agda yaptirirsin cnm yada evde ayna karsisinda yaparsin en uzun ve temiz yontemdir sezaryende bilemiyorum ama
MMmerve_ __dilara__ evet canım sart sonda takıyolar cunku. Kuafore gıt ben gıdıyorum cok rahat oluyo…
Cemrreedemirci __dilara__ tabiki şart sonda takılıyor dünyanın binbir türlü hali var muayene gereken eskiler ölüm var kalım var der kuaför halleder.
__dilara__ Efnan-77 her ikisi için mi geçerli cnm yoksa tek normal doğum için mi sezeryanı tam olarak bilemediğim nasıl olduğunu birşey takıyorlarmış özel bölgeye sezaryanda öyle söylediler
Nesrincente __dilara__ sonda falan takılıyor yani tabi ki şart ayna koyup yapabilirsiniz ben öyle yapıyordum