Ebrus25 Bugün kontörlüm vardı ve 29 haftalık bebeğimin kilosu 1050 gr doktor cok kızdı bir ton ilaç verdi bebeğim yeterli beslenemiylrmjs ne yapmam lazım yardım edin yiyorum ama almıyor 😔😔
Yaprakserkann Ebrus25 cnm sana en buyuk tavsıyem 1 kase yoğurt ıcınede gunde 1 tane muz dılımle ye ınan cok faydasını gordum sanada tavsıye ederım ek olarak cevız ye bıde kılo aldırıyo gunluk 1 yada 2 tanede yumurta ye
Ebrus25 svmeybgl kızdı çünkü yeterli protein almadığımı söyledi diyetli bir durumum yok zaten su ana kadar 4 kilo aldim
Meryem34 ceviz bi avuç uyanınca yiyin hemşire kuzenim bana öyle demişti yiyemezsen bile hergün bi avuç ye Diye hurmayı da çok duydum
Muhammedamine Ebrus25 ya her bebek kilolu doğacak diye birşey yok 2.500 kilk bebekte üzeride sağlıklı gözüyle bakılıyor . Sağlığı yerindeyse bebeğinizin üzülmemenizi tavsiye ederim dünyaya gelen büyüyor . Protein ağırlıklı beslenin süt yoğurt yumurta kuruyemiş boza tüketin . Sağ salim kavuşursunuz İnşallah
svmeybgl Ebrus25 diyet derken günlük beslenmenizi kastettim . Soruyu sormamda ki amaç bende protein çok tüketemiyorım yanlış anlamayın . Ablam da öyle çok protein Yok sebze filan dikkat edemedi fazla oda sevmiyordu ama bebeklerinin gelişimi iyiydi . Ne kadar dikkati edersek edelim kişisel sanırım. Buradan duyduğum şeylet muz kaşar ceviz
Zeliha06 O haftalarda canım çok yoğurt istiyordu bir ay boyunca yoğurt yedim bebek kilo almış ben almamıştım doktor bile şok olmustu ne yedinde bebek böyle kilo almış dedi. Kesinlikle yiyebilirsen yoğurt ye canım ev yapımı içine meyve felan doğradım
Nananusha Ebrus25 bizde 27.5 bugun kontrolde 1367 gram olmus. vede 29 .3 haftaya uygunmus ileriden gidiyomus. ama sizdede az sayilmiyo
Gulsahh Nananusha ne alaka bu yazdiginiz simdi ya ? Kadin zaten uzulmus bunu yazmanizdaki amac nedir ? anlayamadim hic. saka gibisiniz valla her gecen gun su forumda baska neler gorucem diye heyecanla bekliyorum
Nananusha Gulsahh her bebek kilolu digildir ve haftasina gore kilosu azda sayilmiyo siz kendi isinize bakin hereeyin altinda art niyyet aramaktanda vazgecseniz iyi olur. benim bebegimde onde gittigi icin kilosu fasla oluyo aksine az olsa daha iyi olurdu
Ginkgo Ebrus25 Kendini suclama ve uzulmeee. Protein alimini arttir evelallah kilo alicak bebisin😊 Moralini yuksek tut
Zhrnc Ebrus25 balık hapı mı nr oluyordu onu kullanmıyosan bence oma başla Doktorum multi vitaminin tek basına yeterli olamayacağını söyledi Regenesis ve imom kullandım ben
DuyguAlkan Ebrus25 canım doktor destek ilaç vermiştir . Ama endişe etme bebek son 2 ayda çok kilo alabiliyor dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalış .