Buse2607 Merhaba ikili teste kaç haftalıkken gittiniz ben şuan 11 haftalığım doktorumu değiştirdim biraz daha beklesem mi acaba ?
Nehir-Poyraz Buse2607 ben gittiğimde 11+4 düm doktor değişmiştim gittiğimde onuda yaptılar sonucunuda 12+4 de aldım
Nehir-Poyraz Buse2607 Özeldeyse yapılıyodur heralde ben devlette yaptırdım normal rutin kontrole gitmişken onu da çıkarttılar aradan 😁
pinarakin1 Buse2607 ben 12 haftayım diye gidip 13 haftalık olduğumu öğrendim 215₺ ye kan verdim sonucu 3 hafta sonra çıkarmış haftalar çokda önemli değil bence 1 hafta önce 1 hafta sonra
Sedasimalgultekin pinarakin1 Merhaba istanbuldaysanız nerede yaptırdınız. Ben soruyorum 700-800 fiyatlar veriliyor hep
Sevdaerkose Sedasimalgultekin Zeytinburnu Avrasya hastanesi muayene+ikili test 480₺ Çiğdem hanımdan çok memnunum instagramdan da bakabilirsiniz doktora öp.dr.Çiğdem Yavuz yurtsever
pinarakin1 Sedasimalgultekin Afyonkarahisar’dayım çokmuş ya o paraya detaylı yapıyorlar diye biliyorum
pinarakin1 Sedasimalgultekin devlette yapmıyorlar mı ne kadar saçma bu hastanenin baktığı bir kan değil zaten Türkiye’nin her yerinden Ankara’ya gönderiliyor ne hakla bu kadar yüksek para isteyebiliyorlar vallahi bıktım bu ülkenin fiyatlarından 200 ₺ ye kan verdim diye seviniyorum şu geldiğim hale bak