Havvamurat Kızlar 32.haftadayim doğal olarak ağda yapamıyorum kuaföre de ağda için gitmek istemiyorum ağda dışında bu işi kendim halledebilecegim kalıcı bir yöntem var mıdır yani onereceginiz etkisi uzun olan bir krem, köpük vs. Can sıkıcı yorum yapacak arkadaşlar lütfen yorum yapmasın
Burhandilek Havvamurat en güzeli ağda ben kendim yapiyorum kimseye aldiramiyorum ayna koyarak yapabilrsin bence biz anneyiz herseyin üstesinden geliriz😄💪
Ozlemgln Kızlar bende 31 haftalığım ilk kendim aliyodum ama şuan aynada koysam ikiz olduklarından elim aşagıya inmiyor dün gittim eski kuaförüme mis gibi bence 1 kereden bişi olmaz daha temiz hem krem köpük kimyasal içerikli ve direk vajınaya temas sen bilirsin yinede ben kullanmazdım😕
Havvamurat Ozlemgln canm kuaförde de enfeksiyon alabilirim zaten daha önce çok enfeksiyon kaptim korkuyorum
Ozlemgln Havvamurat kendi ağdan be spatulanla git ben kendime özel ağda götürüyorum ve çoğu yerde artık sende sıfır açtırabiliyosun
Rmeysa Kızlar çok afedersiniz bana kızmayın ama özel bölgeyi kuaföre açmak dinimizce sakıncalı bi durum 🤭
Havvamurat Rmeysa ben bir tek dugunumde yaptırdım o kadar utandım ki sonra çok pişman oldum ama hamileyim şimdi napacagimi bilmiyorum kendim yapıyordum ama şimdi yapamıyorum