Gamzecemal İkızler burcu bi kızım olacak muhtemelen ikizler kızı olanlar yazabilir mi ? Nasıl oluyorlar genelde huysuz mu hareketli mi geceleri uyuyrlar mi ilk bebegim ve cok tedirginim sadece fikir sahibi olmak istiyorum ❤😗🤗
Aysegulce Gamzecemal benim kızım ikizler şuan 4 yaşında uyku sorunu hiç yaşamadık doğduğundan beri sakin bir çocuk elhamdülillah ama çok fazla duygu karmaşası yaşıyor dakikası dakikasını tutmaz bi an çok neşeli olur bi an surat asar oturur. Parka gidecem diye tutturur parka çıkarız somurtup kalır. Ani duygu değişimleri çok fazla 😅 eşimde ikizler Allah bana yardım etsin amin 😅😅
berjerdekikaolikalev Gamzecemal Ayyy ikizler burcu 😂 anlatılmaz yaşanır. Harika bir zekası var ama aşırı hareketli (maşallah) uyku sevmez pek ve inanılmaz kararsız şaşırıyorum yani. Ruh halinin saniyelik değişimine aklım ermiyor ama alıştık artık😂😂😂
Gamzecemal Aysegulce hahahha evet cok kararsiz ve duygu karmasasi olurmus bunu duymustum 😆😆 allah yardimcin olsun 2 ikizler zor 😂
Gamzecemal Mocuzemiz bana 16. Haftada tahmini kiz dediler ayrintiliya girdim 23. Haftada orda kesin kiz dediler oyle ogrendim
Gamzecemal Mocuzemiz benim ilk olfugu icin galiba 20 haftalikken hissettim canim ama suan hic durmayan bi kiz bazen cikacak zannediyorum 😂😂😂