Esrameros Doktorum Fatma yazıcı yılmaz hocamdi. Fakat maalesef muayenehane açtığı için hastaneden ayrılıyormus şimdi doktor değişikliği yapmam gerekiyor orada diğer doktorlara gidenlerden tavsiye edebileceğiniz var mi
Beyzanoz Esrameros benim doktorum da Fatma hocaydı, gitmesine gerçekten çok üzüldüm üstelik 36 haftalığım. Kadriye hoca var onda devam edeceğim sanırım🥺
Esrameros Beyzanoz aynı durumdayız maalesef. Sanırım bende Kadriye hocaya gitcem inşallah memnun kalırız
Beyzanoz Esrameros bir kere muayene olmuştum ona aciliyeti vardı durumumun. Çok tatlı, ama son haftalarda doktor değişikliği beni tedirgin etti ki Fatma hocayı 2.kez doğumumda tercih ediyordum. Ne olacak bilemiyorum
Mylife06 Benim doktorum sincan koru ile anlasmali ve asiri memnunum. Ikinci gebeligim ilkinde de kendisini tercih ettim. Belki onu secme şansınız olabilir. Hastane ile görüşün derim. Önceden sincan korunun bashekimi idi. Hüseyin Pehlivan.
Esrameros Serpillcan aaa öyle mi yani ona devam edebilir miyim. Açıkçası bende çok üzgündum. Çünkü bı anda telefon geldi ve Fatma hoca artık kendi muayenehanesinde olacak dendi. Bende neye uğradığımi şaşırdım
Esrameros Serpillcan ben şimdi hastaneyi aradım. Hastanede muayeneye devam etmiyor dedi bende doğum paketi aldığım için bidaha muayeneye para vermek istemiyorum açıkçası. Siz nasıl duydunuz böyle bı haberi acaba
Esrameros Sofistikee ben Ekim ayında 16 hafta sonrasi için almıştım 6.000di ama şimdi fiyatlar nasıldır bilmiyorum
Serpillcan Esrameros Fatma hocaya instegramdan yazdım kendisi yazdı , Allah Allah , ama ben Kadriye hocayla devam ediyorum artık .