Karairem001 Kızlar sabah uyandığımda vardı ağrı kesici içtim kesildi şuan hafif göbeğimin altında var baskı var Altan birde sizce normalmi bebekmi büyüyor 7 haftalık gebeyim
Lavantakokusu Karairem001 çok normal o haftalarda, rahmin vücudun değişiyor daha çok olacak alışacaksın canım. Yine de kanama vs olursa hastaneye git hemen
hayallliiim Karairem001 kırmızı açık pembe koyu kahverengi olmadıgı sürece sıkıntı yok bende bi ara açık kahve geldi bir damla rssima t dedi doktor onda bile dinlen bişi yok dedi benmde karnıma kramplar giriyor ama normal dedi
Lavantakokusu Karairem001 ne olur ne olmaz sen yine de yorma kendini dinlen doktora gidince de bahset progestan verir muhtemelen
hayallliiim Karairem001 yooo hiç sıkıntı yapma kırmızı pembe koyu kahvede değerlendiriyor doktorlar rahat ol rengi koyu bile değilmiş benim bu ara ful senin dediğin gibi oluyor üşütüyorum beyaz ve akışkan gelmiyor akıntım senin dediğin gibi hiç panik yapma
Karairem001 Lavantakokusu daha dün değil evelsi gün kontrolüm vardı sıkıntı yok demişti bende anlamadim