Selincel Kızlar 15 haftalık hamileyim ben doktor bakarken sırtı dönük yatio gibi goruyorum hep. Cevrem ozaman kızdır diyor sürekli? Başı sağ tatafta gibi duruyor ulturosonda birde illa arkası dönük bebek kızmı oluyor acaba ?
kckelf123 Selincel yok ya ne alakası var belli olmaz nazlı göstermiyor demekki bi çikolata meyve suyu fln içseydiniz gitmeden
Sineemiis Selincel benimde öyleydi hep 16+4 te gördük ki erkek 😻 benim doktorum da devlette ama sağolsun beni nöbetçi olduğu gün acile gel diye not düştü sırf cinsiyetini görebilelim diye Allah razı olsun doktorumdan 😂❤️
Sinoooom Selincel 29 haftam bitiyor oğluşum gittiğim de kendini göstermedi sağolsun kulağını anca gösterdi 😂
Selincel burcuruli ne zaman gitsem hep sırti dönük uzunca uyuyor gibi görünüyor hep canım çevrem kesin kız diyor kafam karıştı 😊
Selincel kckelf123 canım suanlik devlete gidiyorum onlarda sorunca azalıyor ztn 2 dk bakiyor hemen tamam dio 2 haftaya insallah özele gidicem
Clk56 Selincel doktor çok ugrasti oksur dedi yan yat dedi biraz elledi dondurdu 16 da öyle öğrendik 20 de detaylida gene çok ugrastilar bi an yan döndü yüzünü o zaman gördük tek
mucizegebelik6 Selincel o haftalarda oğlum da sırtı dönüktu 31 hafta olduk sırtı dönük secde pozisyonunda 😀 o yizden ben inanmıyorum göstermiyorsa kızdır olayına. Ama tabi ben cinsiyeti 11 haftanın sonunda öğrendim
Selincel mucizegebelik6 kuzu nasıl anlatayım böyle alt tabanda sırt dönük yerde yatar gibi yatiyor 🙂 cokta haraketli değil
dilaradoyan Selincel böyle inançlara inanmayın lütfen. Uyurken yüzüstü yatan herkes kadın mı oluyo. Öyle rahat etmiş öyle yatmış bebek. Cinsiyetini öğrenmek için göstermesini bekleyin
mucizegebelik6 Selincel tamam kız iste benimki de oyleydi bak özele gidiyorum31 haftalığım bi kere bile yüzünü göremedim o kadar ayrıntılı ultrasona fln da girdim yanı. Bebek cok nazlı 🤷♀️☹️
elifaliunaldi mucizegebelik6 bende 34haftaligim hiç yüzünü göstermedi, ya dönük , yada kolları ile yüzünü kapatıyor, cinsiyetini de taa 20. Haftada detaylıda öğrendik… Bende özele gidiyorum yüzünü göremedik, neyse ki az kaldı bakalım 🤗
Brnaebu Selincel canim benim oglum olacak her gittigimizde masallah sirti dönük doktor cinsiyetine falan cok zor bakmisti hatta.yuzunu daha goremedik 20.haftadayiz ya sirti donuk ya bask bir turlu 😂😂😂bildigin nazli oglan her gittigimde cinsiyet soruyorum hic degismedi 😂😂
Somerkadir4 Selincel alakası yok cnm bugün bebekler sırtını döner yüzünü döner takla atar şekilden şekile girer kısacası😀