Naciyee Bu gün 34 haftalık oldukk çok şükür bugünlere 😊 Ama hazır olan tek şey bebeğimizin odası onun dışında henüz hiçbirşeyimiz hazır değil hastane çantamı bile hazırlayamadım daha annem çok uzun süre çalışıp işten geç döndüğü için bana yardımcı olamıyor,kayınvalidem de işten erken çıkmasına rağmen gelip yardımcı olmuyor,kuzenler deseniz arayıp sormuyorlar bile bu sıralar o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi 😞 her işimi tek başıma da yapamıyorum artık nasıl olucak bu işler bilemiyorum Allah herkese kolaylık versin 🙏🏻
Suhus000 Naciyee bnm de hazır değil 😀 kimseye de gel demiyorum ne diyecem ya mal mı bilmiyorlar mı halimi eşime bile kalp sunu şuraya koyalım demiyorum yapabiliyorsanız yapıyorum yoksa kalsın som anda herkesin aklına gelir o zmn biliyorum bende diyeceğimi şimdi kimseye bişi demiyorum valla
HaticeTygnTpc Naciyee Bende tek başımayım kaynanam gelmez köydeler, annem çalışıyo, kardeşlerim okuyo, görümcemde geldi 5 gün durdu gitti. Çok zorlanıyorum ağırlastim bizim odanın bile bazı eksikleri var Allah yardımcımız olsun canım 😥🙏🏻
Aysun2834 Naciyee bir tek bebeğimin çantası hazır kendiminkini daha hazırlamadım bazen kendimi çok rahatmışım gibi görüyorum daha beşiğini almadım acelede etmiyorum oda yapmıycam çünkü 2yaşına girene kadar
AyeglGzkaraKarabulut Naciyee bende aynıyım bendeki hem yanlızlık hem maddiyat daha az önce bi kaç kıyafet aldım oda yetmez bile sadec ebir çanta hazırlayabileceğim
GulerDoganAslan Bende 35 haftaligim benimde hic birseyim hazir degil. Bugun esime oda takimini sildirdim, bebisin kiyafetlerini yikadim, ustelik calisiyorum hala, yadim edebilecek kimse yok. Esimle yavas yavas bir haftaya bitircem herseyi, her an gelebilir kucuzuk, daha fazla bekleme bence bi an once basla cok zor oluyormus ilerleyen haftalarda
Naciyee GulerDoganAslan Allahtan eşlerimiz var 🙏🏻 Bende bir an önce işleri bitirip şöyle oh diyip doğumu beklemek istiyorum artık yarın bende odadaki dolapları silip çamaşırları yıkıcam sonra oda oda her gün evimi temizlicem Allah güç kuvvet verir ise 😊
FeyyazZeynepBabayiit GulerDoganAslan Bebişin kıyafetlerini hangi sabun ve yumuşatıcıyla yıkadınız makınaya mı attınız Benim de yıkayıp ütülemem lazım
Naciyee Suhus000 bende bir kere kayınvalideme söyledim annemde gelse beraber evin işlerini yapsak olur mu diye kibarca gelemeceğini evimin pencerelerinin çok olduğunu temizlikçi almam gerektiğini söyledi bende bir daha ağzımı açıp da kimseciklere birşey demeyeceğim😃
HaticeTygnTpc Naciyee Aynen Allah eşimden razı olsun herseyime koşuyor şükür Rabbim daim etsin yuvalarımızın huzurunu 🙏🏻
Suhus000 Naciyee amannn gelmez kimse benden demesi yani yapabildiğini yap yapamadığın kalsın ben öyle yapıyorum yani çağırıyorsun gelmiyorlar bide ona sinirleniyon boştan yere
Naciyee Suhus000 bende öyle yapıcam artık yapabildiğim kadar yapıcam ama çocuk doğup hergün geldiklerinde iki çift laf edicem herkese 🤣
Aysun2834 FeyyazZeynepBabayiit dalan roxy öneririm etrafımdaki herkes onu aöyledi çokta güzel kokuyor bebek kokusu gibi ben makşnede 30derecede yıkadım ama öncesinde karbonat ve sirkeyle 60derecede boş çalıştırdım sonrasında bebeğimin kıyafetlerini yıkadım
GulerDoganAslan FeyyazZeynepBabayiit ben yumusatici kullanmadi, attitude little ones diye bir urun aldim internetten icerigi dogal olan, ve makinada yikadim ayrica kurutma makinasinda kuruttum yumusacik oldular
elifemirasaf Naciyee ben de bugün 34 oldum herşey hazır valizim bi köşede bekliyor hepsini eşimle birlikte yaptık çoğunuda kendim ve çalışıyorum zaten yaşadığım yerde kimsem yok gurbetteyiz
elifemirasaf Son temizlik işlerini de halı pencere tarzı Eylül’ün 2 haftası bi bayana yaptırıcam kendim mümkün değil yapamam
Ekimannesi Ben bütün hazırlıklarımı tek başıma yaptım, 34. Haftayı bitirmek üzereyim, sadece kendi geceliklerimi yıkayıp ütüleyip, çantamı hazırlayacağım. Maalesef kimse yardıma gelmiyor, hep lafta yardım ederizler. Ben kimseden bir şey beklememeyi çoktan öğrendim😉
Suhus000 Naciyee zaten o zaman çıkmazlar evden ben bide onu düşünüyorum şimdi bi ihtiyacım olduğu dönemi tek başıma geçirirdim çocuk doğunca da yine tek başıma atlatırım her gün gelsinler de o zmn biliom ben anca mı geldik aklınıza dokuz aydır demezsem görürler zaten gelen de benden hizmet bekliyor gelmesinler daha iyi çocuk doğunca da aynısı olacak akşam yemeğine gelirler huraaaaa herkes heralde evden kaçarım ben ileride 😀