Gizemdd Merhaba anneler, reglime 5 gün kala idrar ve kan testi yaptırdım ikiside negatif çıktı. Beta hcg 0.1 di. Fakat tüm belirtilerim var. Benim gibi olup hamile kalan annelerimiz var mı?
Pemberuya Gizemdd olsa çıkardı diye düşünüyorum canm benim reglime 3 gün kala 122 çıktı betam ama bazısı geç döllenme olabilir diyorlar inşallah bebişin seninledir🎈🎈🍀
Mrv58 Gizemdd bende sağlık ocağına kan testi vermiştim bir hafta öncesinde negatif çıkmıştı doktor yinede sen geçince tekrar gel dedi çıkmayabilir dedi bende belirtiler vardı tam regl olacağım gün hızlı testlerden yaptım çıktı
babynil @Gizemdd 5gunde belli olmayanilir adet gecikmesini beklemek lazm. Ama belirtinizin suan olmasi biraz imkansiz
Gizemdd babynil reglimden 1 2 gün önce akıntım olurdu. Yaklaşık 10 gündür akıntım, kasık ağrılarım ve göğüslerimde şişkinlik var. O yüzden şüphelenip erkenden kan testi vermiştim. Hayırlısı olsun inşallah
Merveberill Benimde reglime 4 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı ama kan testi vermemiştim 4 gün gecikince çift çizgi gördüm inşallah sizde güzel haberi alırsınız
Ebbruc Merveberill 4 gün öncesinde yaptığınız da kaset test mi denediniz yoksa erken gebelik testi mi
Ebbruc Merveberill bende adetten 5 gün önce baş dönmem var diye yaptım negatif çıktı erken gebelik yapmıştım bugünde gecikmemin 2.günü yapsam mı acaba test diye düşündüm senin paylaşımını görünce , ama coronaydım ondan mı acaba gecikme diye de düşünüyorum
Merveberill Ebbruc benimde ilk baş dönmem olmuştu ilk testi yapmadan önce sonra belirtilerim artınca bir de 4 gün gecikince 2. Testi yaptım ama coronadan dolayı gecikme oluyor mu hiç bilmiyorum canım
smglplt1453571 Benim adetimden önce belirtiler az çok vardı adetime 2gun kala erken gebelik testi yaptım o da silik çıktı bu defa adet olacağım gün ise normal test yaptım pozitif çıktı en sonda sağlık ocağına kan verdim emin olmak içinkan değerim 730 çıktı şuanda 8 haftalık hamileyim darisin sizin basiniza
Ebbruc Merveberill yapabiliyormuş doktorum öyle söylemişti 😞 neyse hayırlısı inşallah, umarım isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini 🙏🏻
Gizmo90 Adete 5 gün kala erken gebelik pozitifti ama kanda 0,1 di, kuruma çizgisini pozitif algılamış da olabilirim ama çok erken canım. Çok ağladım ağlamaktan hasta bile oldum 🤦♀️ Ama kuzum benimleymiş şu an 36+4 hamileyim
babynil @Gizemdd yani soyle hamile olabilirsiniz ins hamilesinizdir de ama zaten yumurtlama sonrasi adet 14gun sonra oluo catlama dollenme ve rahme yerlesme desek 10gunluk bile olsa rahme yerlesmesi oyle belirti gostermesinin 10gun once baslamasi zor