1Nur5 Bir_abla Başka biyerde daha yazmıştım size 😂 yeniden yazıyorum https://imgyukle.com/i/Exgd9M 11 haftalık, dikrinizi çok merak ediyorum 😇
Bir_abla 1Nur5 orda da yanıtladım canım 11 haftalık olduğu için helişimini erkeğe benzettim ama 13 hafatlık deseydin kzı derism 😁biraz gairp oldu ama öyle 😅
Bir_abla Emirinannesiiiii kuzum ordadediğim gibi fotoda çok kötü malesef bebeğin pozisyonu da o yüzden nuba göre tahminde bulunamadım san açünlü nubu görünmüyor ama içimden erkek geçti 😊 ama hiç bir doğruluğu yok baştan diyim eğer tutarsa da şansa turmuş demektir
Bir_abla Tupbebekile canım ikisinide dr karın a kadar çekmiş malesef 🥺 usg kalitesi de bebeklerin pozisyonu da güzel ama dr nub kısmını çekmemiş başka fotoları veya bideolaeı var mı
Bir_abla Busrakwz canım sadece yüzü var burada o yüzden tahmin edemem malesef ama 11 13 arası fotosu veya 14 ten büyük haftalarda bacak arası fotosu veyahut 11 haftadan büyükken videosu varsa bi tahminim olanilir 😇
Bir_abla Demet2323 bebeğin 12 haftadan büyük galiba 😊 eğer videosu veya bacak arası fotosu varsa bir tahmin edebilrim çünkü 13 haftadna sonra bacaklar saydamlığını kaybettiğinden back arası yandan görğnmüyor ve tahmin mümkün olmuyor 😇
Bir_abla haklisinesracim 😕 malsef sadece yüs ve karın var ama usg kaltieis güzel videon varsa veya başak foton güwl bir tahminde bulunabileim
Bir_abla Leselis nubu düz bavak arasında da belirgin bi çıkıntı yok açıkcası yani teorik olarak kız ama keisn diyemem çünkü bu şekilde olup erkek çıkan bebkelrde gördüm bu şekilde den kastım nub çizgisi belrigin ve bir tık uzun
Bir_abla Rzrnay foto çok karanlık benekte biraz araka yanını dönmüş gibi nubu pek belli değil ama kıza benzettim 100 de 60
Feyzanur__ Emirinannesiiiii Yorum yapanları hayran hayran izlemeye geldim zira ben hangisi bebek hangi kese anlamıyorum bile 😶🥲
Bir_abla Minikkus0101 başka doto veya video var mı zira burda nub. Kısmı çıkmaış karın a kadar foto 😣
Minikkus0101 Bir_abla Ayy maalesef en belirgin hali bu burda da 11 haftalıktı doktor tam yakalayamadı görüntüyü galiba