Moonlight1 17 haftalığım az önce bi kaç Sefer ince sızı şeklinde sanki bıçak batması gibi hissettim daha önce 19 haftalık bi kaybım var yaşayan var mı lütfen doktora mı gitsem
Eslamliyam Moonlight1 bende burda bekleyim. Çünkü bendede var aynı sorun bu arada 31+1 günlük hamileyim
Kumpr Moonlight1 bende yaklaşık bir haftadır aynı hissediyorum 24 haftalık ikizlere hamileyim kızım biraz aşağıda vajinada ve makatta tekmelerini hissediyorum ve sızlıyor serklajlıyım 🥺
12mommy Moonlight1 Moonlight1 benimde öyleydi o haftalar zaman zaman oldu bıçak gibi keskin bir acıyla ama gecti
Moonlight1 Eslamliyam erken Doğum belirtisi olabiliyor öncekinde öyle oldu çünkü zonklama şeklinde çok korkuyorum bu da ayni olacak diye
Moonlight1 Kumpr bana da iki haftada bir alttan bakılıyor rahim ağzında açılma var mı diye allah yardımcımız olsun bu korku çok kötü sağlıkla doğurabilsek hepimiz keşke
Moonlight1 12mommy inşallah geçer şimdi doktoruma da mesaj attım olmazsa giderim bi baksın rahimde falan açılma olur da Allah korusun
Popcorn Gizemmela bende de var 36/1 2 hafta önce damla kanamam oldu tuşe kontrolü yaptılar 2 cm açık olmuş şimdi açılmasın erken gelmesin diye dua ediyorum 38i bi görseydik Allah’ın izniyle
ikicocuklubiranne Moonlight1 normal olarak mı hissettiniz yoksa dışkılarken mi? Makatta yazdığınız için bu şekilde sordum. Makat çatlağı falan olmuşsunuzdur belki
ikicocuklubiranne Moonlight1 rahim büyüyor bebek büyüyor. Kalsiyum eksikliği vardır belki ondan kaynaklı olmuştur. İçinizi ferah tutun. Önemli bir şey değildir inşAllah 🤲🏻
Moonlight1 ikicocuklubiranne inşallah öyledir canim ya ayni şeyleri yaşamak istemiyorum evladımı kaybetmek istemiyorum