ozgeya Btlll hastane olarak Grandmedical iyi ama doktorlardan Cemile hanım dışındakini tercih edin,malesef bir sürü kötü vukuatı var 😔 yeni doktorlar gelmiş onlar iyi diyorlar.
Gezginmuallime Özgür Atlı ,Ömer Dündar canım bu ikisi çok popüler şu an özel yazaneleri var 👍🏻Çoğu arkadaşım özgür atlı ya gidiyor çok memnunlar
Gulkayraa Ben de Özgür Atlı ya gidiyorum ve çok memnunum. Bi kez Ömer Dündar a gitmiştim ama memnun kalmadım. Bir de Prof Mümtaz Koyuncu var. Manisa nın eni herkes çok memnun.
Btlll Gulkayraa özgür atlının muayenesi nerde özel hastane de mi çalışıyor bide muane ücreti ne kdr tşkkrler öneriler için 😊
Eeelllliiiiiifffffffff Btlll muayene ücreti 40tl ben memnunum canım yanındaki ebeler olsun dr bey olsun Güler yüzlü davranıyor bebeği görünce benden daha çok yüzü gülüyor 😁
Btlll Eeelllliiiiiifffffffff deva tıpta yıldız hanıma gidiyorm bende aslında memnunum ama birde farklı Bi doktora görünmek istşyırm henüz çok yeni gebelik kalp atışını da duymadım daha önerileriniz için çok tşkkr ederimm😊
Btlll Aselsare özgür atlının muane ücreti ne kadar tavsiyeleriniz için çok tşkkrler 😊 Özgür Atlıyı merak ettim herkes çok övdü büyük ihtimal ona görünmeyi düşünüyorm 😊
Eeelllliiiiiifffffffff Btlll özgür Atlının 225 sanırım kuzenim ona gidiyor 15 günde bir çağırıyormuş biri ücretli diğeri ücretsiz
Eeelllliiiiiifffffffff Btlll Yasemin yıldırım var yan apartmanında 180 Ömer Dündar 150 Faik Mümtaz 300 küsür diyebiliyorum aklında bulunsun bunların ücretide 🙂hepsi aynı yerde Gediz tıpun karşı apartmanları oluyor
Eeelllliiiiiifffffffff Btlll Ablam gidiyor oraya Cemile hanım diye biri varmış 50 başka dr daha var orda Cemile akşam üstü 5ten sonra bakıyormuş
Eeelllliiiiiifffffffff Btlll Memnun canım ya o fazla gitmiyor üçüncü olduğu için heyecan yok artık diyor🙂