505050 Rumuz_07 ay keşke benimkide aşırı hareketli olsa benimkide tam tersi hiç hareketli değil kaç kerre bu yüzden bişey oldu mu korkusuyla hastaneye gittim
Adileeselvi 505050 Evet gerçekten bende daha yeni gittim çok güçsüz hareketi diye ama birşey yok şükür tembel galiba bizimkiler biraz🤦
Adileeselvi 505050 evet canım kız hatta doktor bile ağır bu kız biraz dedi ikinci gebeliğim olmasına rağmen az hareket ediyor resmen suyum bitti acaba diye doktora koştum sütü gayet iyi rahim ağzında kapalı zaten dedi ama biz kız uyuşuk
Gulsumelif Bebekler her zaman aynı hareket etmezler ki🙂 gece de gözlemleyebilirsin belki gece çok aktif
Adileeselvi Gulsumelif Gecede bir kaç hareketi var sonra uyuyup kalıyorum beklerken duymuyorum bidaha belkide gun içinde sürekli hareket halinde olmamdan kaynaklanıyor dur bilemedim
Adileeselvi Gulsumelif İkinci gebeliğim maalesef iş güç hep ayaktayım iki buçuk yaşında da oğlum var oturunca da bir kaç hareket ediyor daha yok belki ileriki haftalarda hızlanır hareket hissetmeyince de endişeleniyor insan
Gulsumelif Adileeselvi bende aynı sekildeyim ya 32 haftalik olduk çok şükür ama 4 yaşında kızım var tam.hareket etsin diye oturuyorum derken hop tekrar kalkiyorum
Adileeselvi Gulsumelif Aynen öyle oluyor malesef ne yapalım sağlıklı olsunlar da azda hareket etse olur🙏