elisammmm Betusgani Ben daha eşimle nişanlı olduğumuz da bence ilk çocuğumuz olursa kız olur dedim hep öyle hissettim ve şimdi 17+5 haftalığız kızım olacak 🥰😃
Betusgani Guncem MasaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah 🤲🏼🤍 Benimde hiç kusmam olmadı, rahat bi 3 ay geçirdim İnsaAllah gönlümüze göre olur hayırlısıyla 😍
DisiArslan Betusgani öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve cinsiyet olarakta kız istiyorum ama rüyamda erkek gördüğüm için erkek hissediyorum. Allah her annenin ve anne adaylarının gönlüne göre versin
Betusgani DisiArslan Amin, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnsaAllah 🤲🏼🤍 bende sizin gibi kiz istiyorum lakin erkek hissediyorum, 12 martta öğreneceğiz hayırlısı olsun 😍
Betusgani araskus28 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah 🤍🤲🏼 Sizde benim gibisiniz, hayırlısı olsun tabi ki onceligimiz sağlık 😍🌸
Betusgani Ozlemdrn Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnsaAllah 🤲🏼🤍 Rüyalar doğru çıkıyor galiba bende rüyamda erkek gördüm ama hayırlısı olsun 😍
Betusgani makbule17 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin İnsaAllah 🤲🏼🤍 Bende erkek hissediyorum bakalım 12 martta öğreneceğiz İnsaAllah 😍
funnymummy Betusgani gönlümün istediği kız eşimde kızım geliyor diyor ama bence erkek 😂1 ay var öğrenmemize bakalım mide bulantım felan hiç olmadı zaten o yüzden ordan da tahmin yapamıyorum 😂
Betusgani funnymummy Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏼🤍 Bizim durum aynı gönül ister kız ama hissedilen erkek 🥲 benim bulantım oldu ama hiç istiğfar etmedim, yemeklerden tiksindim o yüzden hiç kilo almadım suan 13 hafta 4 günlüğüz 🥰