Afro-dit Mihriballim evet canım aynıyız görüyorum seni devamlı 🥰 yıkadım ütüledim çantam hazır sayılır sezeryan tarihi olsun yeniden gözden gecirecem sadece senin hazır mı
Mihriballim Afro-dit 🥰🙏 canımsın . Benimde hazır sayılır bı iki eksik var onları koyup kapaticak çantamı 🙏 sağlıkla gelsinler inşaallah
Yonca54 biranneadayiyim Onu net olarak bilmiyorum da doktor 1 hafta önden geliyor dedi yani mesela şuan 30 haftaliksam 31 görünüyor dedi
biranneadayiyim Yonca54 teşekkür ederim canım 🥰 7-8 haftalarda ultrasona girmiş miydin rica etsem bana o haftalarda aldığın ultrason resminde CRL ve GA kısmında ne yazıyor yazar mısın 🥰
elif_4804 biranneadayiyim evet kesem görünüyordu . Yanlış hatırlamıyorsam 5+2 ydi. Şuan 30+2 oldum :)
as2121 ayse-huseyin16 Benim son adet tarihim 23 Temmuz uygulamada 31+2 sizin 31+4 olması gerekmez mi ?
ayse-huseyin16 as2121 gönderiyi 2 gün önce yanıtlamışım uygulamaya göre yazıyorum şu an da gece 12 yi geçti 31+5 mesela
Bysinem Eminehira benim 5 temmuz 34 haftalığım ama doktorun diyişide 36 haftalık. 2 hafta önden gidiyormuş