erdem_agah Eminehira benim 24 temmuz inşallah zamaninda gelirse nisan sonu mayıs başı geliyor minigim ❤️
kubraysim26 Eminehira 9 temmuz 33 haftalığım tam sende 32+6 oluyorsun bu durumda 10 temmuz son adetinin ilk günü değil mi ?
Sevgibbd Eminehira evet maalesef bende de durum aynı 11 temmuz benim hesabıma göre 32+5 doktorun hesabına göre 30 hafta bilmem kaç
Serapmehmet_19 Eminehira benimki 12 temmuz canım şuan 32+5 haftalığız ama tabi doktor kontrolünde ya bi hafta geri yada haftasıyla uyumlu gözüküyo değişiyo
Mine90 Benimde 19 temmuz sevgili hamiş arkadaşlarım. 31+5 haftalıgiz🤲🤗 Mevlam hepimize sağlıklı sıhhatli evladımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
Merve1850 Mucizem0825 benimde 17 temmuz son adetim 31+5 günlük cinsiyetiniz nedir merak ettim erkek benimki de
Ayse_35 Momgirl16 aynı gibi sayılır 5 temmuz akşamı regl olmuştum, normalde hiç akşamları başlamaz, hep sabahtan olurdu o ay saat akşam 9dan sonra regl başladı. Tabi ben Haziran’da denedm gebelik olmadı, temmuz da tuttu🤲😇
Momgirl16 Ayse_35 yaa benimde 7 haziran kina günümde olmuştum 1 ay sonra birdaha adet gordum ve sonraki ay hamileymişim yeni evliyim 🙈❤️
Deside Eminehira 1Temmuz son adet tarihim aslında ama doktor 8 temmuza göre diyor geç dollemisin diyor
Cute-Mom Saara1401 ne güzel ☺️ Ama benim malesef erken doğum riskim var rahim kısalığı yüzünden 22.haftadan beri bu kadar geldik şükür ama bakalım ne kadar daha gideriz
biranneadayiyim elif_4804 canım haftalarimiz aynı ondan soruyorum ilk ultrasona kaçıncı haftada girdin