dilek6 Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı önce nts girdim sonra doktorumun yanına gittim 🥲❤️ Oda sezeryan olacağın için 21 mart ayarlayalım dedi bende olur dedim nts iyi çıkmıştı bebeğim 2.900 gram olmuş 💓
Mevludedamgaci dilek6 hayırlısı olsun canım, bende 35+1 deyim bugün kontrolüm var bana da gün verir mi acaba bende sezaryen doğurmak istiyorum daha hiç nstye de gitmedim ama çok heyecanliyim gün verecek mi diye
BesteKc dilek6 ben de 21 mart istiyorum 38+1 oluyorum o gün büyük ihtimalle 1 hafta daha dur diyecek. Ucundan son saniye balık burcu olsun diye ahaha 🤰🏽😂😂
tubaaa35 dilek6 Özel hastaneye mi gidiyorsunuz? Devlet hastanelerinde sezaryen isteğe bağlı değil diye biliyorum
Ilkmeyvem dilek6 34+5 olduk benim de bir aksilik olmazsa 21 Mart zorunlu sezaryen olacak ( plesanta previa) kanama vs yaşıyorum
dilek6 Mevludedamgaci yaaa teşekkür ederim 🙏🏻 bana direk kendisi söyledi kuzum nts içinde 33+4 gitmiştim o zaman 25 şubata sıra almana gerek yok sabah gel önce nts gir sonra yanıma gel demişti 15 dk faln sürüyor zaten ama aşırı güzel bir duygu 🥲❤️ Doktoruna söylersen sezeryan istediğini o günü söyler bence 🥰
Mevludedamgaci dilek6 evet canım daha önce söyledim sezaryen istedigimi bidahaki kontrolde konuşalım dedi , bugün saat 17 de bakalim verecek mi gün, aynı haftadayız benimde o tarihlerde olur o zaman 🥰
dilek6 Mevludedamgaci muhtemelen aynı olur tam 39 hafta 24 Mart a denk geliyor ama doktorumun sezeryan günü pazartesi o yüzden birazda kendisine göre ayarladı benim doktorum 😄 aşırı tuhaf his ettim günümü alınca çok heyecan bastı beni 🥰
Mevludedamgaci dilek6 ay basmazmi valla son günler zaten geçmiyor çok heycanlı bir süreç sağlıkla gelsinler insalah 🥰🧿
BesteKc dilek6 evet sonrası koç ve ben de akrebim 😤 evde savaş bizi bekliyor ergenlikte 😂😂🥺 tabii ki bunlar işin şakası aman sağlıkla doğsun da hepsi gersi teferruat 🤍
dilek6 BesteKc bende akrep burcuyum 😁😂 ya tamamen tesadüf benim için doktorumun ameliyat günleri pazartesi olduğu için o günü verdi 😄 çok heyecanlıyım böyle günü alıp beklemek çok değişik bi duyguymuş 😬🥲❤️
BesteKc dilek6 ayy bana da verseler keşke ya inşallah sonraki kontrolde benim de belli olur ben de planlı sezaryen olacağım. Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah burçdaşım 😂😂
dilek6 tubaaa35 devlet hastanesine gidiyorum canm ama normal doğumda sorun olacak kemik yapısı var bende bu rahatsızlığım yıllardır var 2 tane bel fıtığım var yüksek derecede mesleki hastalık oluşmuştu çalıştığım zamanda o yüzden sezeryan oluyorum 🙏🏻