elifnur80 Nagimert2109 İlk gebeliğimde kızımı tam 12 haftalıkken öğrendim değişmedi bu gebeliğimde dün 11+5 doktorum %80 erkek dedi ikili test yaptırdım sonuçlar 15 gün sonra çıkacak o zaman netleşir inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏿
Tugcetaluuu33 15+4de öğrendik. Pozisyonunda değildi göremeyince bir iki parça çikolata yiyip yeniden doktorumun yanına gittim hemen pozisyon değiştirmişti ve kızımız olacağını öğrendik💗 Şimdi 27.haftadayız 🙏🏻
Oz4 Leyla001 yatış şeklinden biliyorum dedi bende anlamadım kalp atış hızı vesaire bir şekilde anliyormus 🤷 erkek dedi 12 de gittim erkek dedi 16 da yine erkek detaylıca vesaire de kesin inandim
Hasonoral eylulummmm gerçekten 11 de ogenebileiniz miii ya 🥰 bizim de 3 hafta sonra 11 olcaz kontrol var
Nuraksy Nagimert2109 12 haftalıkken kesin olmamakla beraber erkek dediler 20 haftada kesin erkek dendi
Zeeynepp Nagimert2109 bende sabırsızlanıyorum öğrenmek için bizde 10. Haftaya gireceğiz Allah izin verirse
Sevdaaaa123 Nagimert2109 13 haftlıkken öğrendim 100 yetmiş kız ddi bugun 15 haftalığım başka doktor çıkıntı yok kız görünüyor ddi