eylulummmm @Hasonoral öğrendik valla değişmezse erkek bebekler genelde kendini cabuk belli ediyormuş canım:)
neval270071 Oz4 ilk 12 de gittiğinizde de hoca çok emin miydi yoksa 16 da mı tam yüzde yüz emin oldu ☺️
Oz4 neval270071 12 de çok emindi. Bn emin olamadım o nedenle kimseye bir şey söylemedim. Ne olur ne olmaz diye ama sonra hangi doktora gitsem 14 de erkek dedi. Çok net ve hızlı gelişmiş gibi şeyler söyledi.
elifnur80 ebru_ctn28 sonuçta cinsiyet yazmaz canım ne alaka kan aldılar dowm sendromu risklerine bakılıyor doktor ultrasondan baktı %80 erkek dedi sonuçlarım 15 gün sonra çıkacak o zaman netleşir inşallah 🙏🏿
Denizovski Neslihanceylinyaren Google a girip img yükle yaz canım galerinden fotoğrafı seçip yükle daha sonra linkini kopyalayıp buraya yapıştır.
Merveee_41 Askiletotomsu 1 aylıkken ogrendim yani kese vardi suan 26 haftaligim her hafta ben test yapiyodum
Bus0999 gokcegn21 17+5 benimde bebegime özele gidyorum ole dedi doktor ters duruyor gostermiyor kapalı bacak arası haftaya tekrar gidecm ins gosterir bende morelim bozuktu bu sorunu tek yaşıyorum sandim.s
gokcegn21 Bus0999 sorma canm ya ben 22 oldum olacam ama hala da bilmiyorm. Her gittiğimde yüz üstü bebek. 2 martta gidecem inşllaah kendini gösterir yüzünü görmedim daha cinsiyetini merak ediyorum ben de 😊