merhaba kizlar takintili anksiyetesi olan biriyim mesela biz haric kimseyi maskesiz eve sokmak istemiyorum kendi ailem olsun esimin ailesi olsun zaten bi tek onlar var burda hemen eve geliceklerper onlar. ama onlardan bile sakiniyorum. geldiklerindede maskesiz girmemelerini soylucem insallah alinip gucenmezler, bide asida yaptiramadigimiz icin ne zaman kadar boyle gecicek, ben biz haric kimsenin öpmesini sarlmasinida istemiyorum 3 4 yasina kadar yada asi olana kadar istemiyorum bunun bi yasi yok covit bitmicegi icin bu boyle devam edicek ama istemiyorum cunku esimim ailesi viruse dikkat etmiyolar zaten bende taktim bu duruma cocugumada sarilip olmelerini istemiyorim hic bi sekilde ben mesela hala annemle falan opusmuyorum kayinvalidem gelip opuyodu bisey diyemiyodum artik opusmemeye basladim. biz opusmiyosak covidden oturu cocugu neden opsunler sacma biraz. bunun yasi yok bebek olsun 2 3 4 5 6 yasinda olsun covid devam ettigi surece kimsenin opup sarilmasini istemiyorum. herkes dikkat etsin. ama ben bu tavrimla tepki cekicem. cunku gorumcem cok rahat . iki cocuu var ve.cok sıkı fıkılar mıç mıçlar ben dogru bulmuyorum.