sayre mfk yöntemi deniyor adına doğal gebe kalma yöntemi. Mehmet Fatih karslı adında Bi doktor var. Yöntemin adına baş harflerini vermiş.
3-2-3-2 yöntemi var. Öncesinde kullanmanızı istediği takviyeleri var bunlar
Arı sütü bal polen propolis karışımı
Omega 3
Folik asit
D3k2 vitamini
Alıç sirkesi falan da var doktorun İnternet sitesinde mevcut ama cok pahalı olduğu için genelde aktardan alıyoruz. Akdeniz diyeti günde beş bin adım ve bol su içmemiz gerekiyormuş. Ben ona pek uyamıyorum
Yöntem de şu şekilde. Reglin bittiği gün ilişki olacak. Sonra 3 gün sonra ilişki 2 gün sonra ilişki şeklinde devam edecek
Mesela adetin bugun bitti diyelim. 25 ilişki 28-2-5-7
3 2 3 2 diye gidecek günler yazdığım tarihlere bak yukarı da anlarsın
Eğer pcos varsa sizde doktor 21. Günü de ilişki olsun diyor. Yani adet başlangıcından itibaren sayıyorsun 21. Gün hangi güne denk geliyorsa o gün de istiyor. Garanti olsun diye regl olana kadar yapmak daha mantıklı sanki. Çünkü ne zaman yumurtlama göreceğimizi bilmiyoruz erken de olabilir geç de. Bu şekilde Bi yöntem instagram adresi docdrmfk
Ben keçiboynuzu özü pekmezi de kullanıyorum eşime de veriyorum sperm kalitesini arttırıyor aşırı.
Kullandığım şeyler, d3k2 vitamini, folik asit, keçiboynuzu özü pekmezi, arı sütü bal polen propolis karışımı aktardan aldım. Sabah akşam bir tatlı kaşığı kendim içiyorum. Aynı şekilde eşime de veriyorum keçiboynuzu da aynı şekilde. Bu arada tahta kaşık olsun metal etkisini azaltıyor