Zehra9616 Nasaearth suyun gelirse 4 saatin var dogumda baslatir ayni zamanda su gelmesi uzatirsan enfeksiyon riski var bebis icin cnm.nisan gelmesinden bisi olmaz o sadece bi kapak gibi dusun ne zaman dogum olur belli olmaz
SutlacimiYedimmiBen Nasaearth suyun gelrse hemen gitmelisin ama nisanda gitmeme gerek yok ha oldu ki nişanla beraber sancında var ve düzenliyse hastaneye gtmen gerekir
Poyrazin_annesi Nişan gelınce gıtmene gerek yok ama sancınla bırlıkte nilan gelırse git. Suyun gelırse eger doktra gt 2 saat ıcınde fln dogum başlar
Nasaearth Poyrazin_annesi evde sancı çekenler oluyo onlar su veya nişan gelmediği için mi evdeler 😁 bugün hastaneye gittim de suni sancı odası rezalet bi yer orda yatmak istemiyorum 😢
Poyrazin_annesi Nasaearth aynen nişan gelınce evde sancı cekebılırsınız ama su gelınce doktora gıdın cnku su biterse bebek içerde susuz kalır oksıjen fln alamaz
prensesinannesi7 Doktor bana suyun gelirse hemen gel demişti ama bende ne şu ne Nisan geldi evde 14 saate yakın sancı çektim düzene girmesini bekledim sancı 3 dk ya düştüğünde hastandeydim hastaneye girer girmez de hem Nisan hem suyum gelmişti