Tostosannesi Merhaba detaylı usg yaptıranlar Yardımcı olabilir mi acaba? Kontrollerime gittiğim hastaneden randevu aldım fakat 745 tl gibi bir fiyat söylediler.. her hastanede detaylı ultrason bu kadar yüksek fiyatlarda mı? Ve bunu yaptırmazsak bir sakıncası olur mu acaba?
Dykdyk Tostosannesi Yapıp yapmamak senin tercihin ama bence yaptırmanda fayda var bebeğin bütün organlarına tek tek bakılıyor. Ben ikizlere hamileyim 2 bebek için 700 tl verdim sizinkisi tek bebekse eğer çok fazla
zlemAbbasiTun Tostosannesi hangi hastane canım medipol mega mı bende o hastaneye gidiyorum bu ayın 30 da gireceğim aynı fiyatı bizde söylediler yapıcaz artık inş hayırlı sonuçlar alırız
Meryem34 Tostosannesi ben bugün iki özel hastaneyi aradım biri 275 tl dedi diğeri 375 tl devlette ücretsiz yapıyormuş 😊
Tostosannesi Dykdyk evet benim tek bebiş o yüzden fazla geldi başka yerde yaptırırım o zaman teşekkürler 🤗
Tostosannesi zlemAbbasiTun evet medipol megada doktorum o yüzden oraya sordum ama fiyat çok yüksek geldi başka yerlerde 400 lira civarında
zlemAbbasiTun Tostosannesi diyer hastaneleride araştırdım ama geneli erkekdi diye yapmak istedim orda bayan var diye orda yaptırıcam
Yaprakserkann Tostosannesi bahçelı evler sadıkonuk hastanesı yakınsa orada ucretsız cekılıyo ama gıdıp randevu alman lazım perınatolojı
Betra Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbulda anadolu yakası devlet hastanelerinde riskli gebeliklere renkli usg istiyorlar ne yazık ki 🙄
SeydaDoruk Tostosannesi devlette ayrıntılı ultrason için randevu almak çok zor. Başka özelleri arayıp fiyat bilgisi sorabilirsin. Daha uygun yerler vardır. Bir de ayrıntılı ultrason için perinatoloji doktorları daha yüksek fiyata bakıyor sanırım
Tostosannesi SeydaDoruk evet perinetoloji doktorunun bakması daha iyiymiş medipol megada doktor prof bide o yüzden o kadar yüksek sanırım
zlemAbbasiTun Tostosannesi dogrudur biliyorum diger hastaneler daha düşük fiyat ama erkek diye gidemiyorum medipolde bayan var diye orda yaptırıcam