Berilikom 14 haftalık olduk saç dökülmem durmuyor sizde durumlar nasıl sonra toparlarmı kansızlık da çıktı ilaç alıyorum
Canimdancan Berilikom bedede demir eksikligi cikiyor hep canim. 24 haftaligim benimde sacim dokuluyor. Enisi bebek sampuani kullanmak onlar katkisiz oldugu icin daha iyi toparlar. Ben mustela kullaniyorum kendime
tomurcukannesi Berilikom vitamin değerleriniz iyimi? Yada takviye alıyomusunuz? Ben başında beri düzenli vitamin alıyorum. Dökülmeyi geçtim var olan dökülmelerim bile azaldı İki günde toplasanız 5 tel dökülüyodur. belki vitamin değerlerinizden kaynaklıdır
Asafinannesi Berilikom benim de öyleydi kızlar inanılmaz dökülüyordu avuç avuç. 25. Haftadan sonra tamamen durdu dökülmesi. Şey diyorlar bebeğin saçları çıkmaya başlayınca annenin de saçları gürleşir daha hızlı uzar diye. Herhalde öyle bişey oldu bende de.
Hacerr Benimde çok dökülüyor canım ben 15 haftalığım sanırım Doğum yapana kadar kel kalıcam ama bende kansızlık filan hiç bişey çıkmadı neden dökülüyor bi türlü anlayamadım
Bhrbhr Hacerr bende 14+4üm ve herşeyim çok iyi olmasına hatta vitamin kullanmama rağmen dökülmesi hiç durmadı
Ssshhh Ben 18+6 haftalığım bendede kansızlık çıktı saçlarım çok dökülüyor ilk başlarda daha çok dökülüyordu çok gür saçlarım vardı resmen azıcık kaldı 😕
Berilikom Ssshhh çok güzeldi saçlarım aynen milletin hamilelik durumu hiç sıkıntı yaratıyor anlamadım bulantı lar yeni bitti saçlarda dökülmese kestirsrmöi diyorum
Bsk2101 Benim 25. Haftadan sonra durdu dökülme şimdi hiç dökülmüyor baya canlanmaya başladı. Sanırım 6.aydan sonra düzelir sizde de.
Berilikom Hacerr bizim bebek gayet net gösteriyor baya fikir oluşturduk da doktor inat etti erken daha 4. Ayda diyo sinir oldum bugün 😢😬 insan merak ediyor
Canimdancan Berilikom oyle tabi canim donem donem oyle olcak. Dogumdan sonrada dökülecek çünkü emzirme.donemindede hormonlar degisiyor. Yapcak bisey yok kendisini toplamasini beklicez :(
Hacerr Berilikom 😂😂aynen öyle canım zamanda geçmek bilmiyor sanki Doğum tarihi ne zamana denk geliyor
Berilikom tomurcukannesi vitamin alıyorum en baştan demir takviyesi falan ama yinede geçmedi belki ilerleyen günlerde biter
Berilikom Bebisko kıyamam yaa analık ne zor benim ilkinde hiç dökülmedi emzirme döneminde döküldü bu çok farklı 😬😂