Habus Kızlar bugün tam 7 haftalık oldum çok şükür dün de bebeğimin kalp atışını dinledim pozitif olduğumu bilmiyordum kontrole gitmiştim. Ateşim var ağrılarım oluyor ara ara yarın doktorla konuşacağım ama ilaç vermiyorlar diye biliyorum. Bu hafta aralığında covid olup atlatan var mı? Biraz bu konuda iyi haberleri okumak istiyorum 😭
Deniz97 Habus bende 7 haftalık covid oldum ama doktor konuş igne veriyorlar kan pıhtılaşmasın diye geçmiş olsun canım insallah bencillerimiz zarar görmeden gider
Jan91 Habus vitamin c, d, cinko, kan sulandirici yazdı bana doktor, doktoru arayın, ama grip gibi geciyor zate, ateş icin parol ala bilirsiniz ama doktoru arayin
Cansuzana Ben şuan 22 haftalık hamlieyim 18 haftaliken çok ağır geçirdim virüsü 3 gün sürdü bacak ağrısı çok oldu bende ama çok şükür bebeğimi etkilemdi hiç bişey olmadı ama yemekten içmekten kesilmemek lazım çünkü iştah tamamen kesiliyor. Aç kalmamk lazım bol su bol meyve iyi geliyor
Habus Cansuzana kan sulandırıcı kullandınız mı bu süreçte peki çok geçmiş olsun benim de var eklem ağrılarım 😭
bezmrt Habus d-dimer ve hemogram testleri yapıldıktan sonra sonuca göre kan sulandırıcıya karar verir doktorun çok geçmiş olsun bu arada
Habus bezmrt dün lekelenmem olmuştu doktor kan sulandırıcının kanamayı arttıracağını o yüzden veremeyeceğini söyledi 🙏
Esma70 Ben 5. Haftada pozitif çıktım ağır kısmını ayakta atlatmıştım ağır dediğimde yataklara düşmedim ateş ve vücut ağrısı vardı sonradan öksürük oluştu ilaç vermediler sadece çok ağrın olursa parol iç dediler şükür bir sıkıntımız olmadı şimdi 27+6 olduk umarım sende hafif atlatırsın geçmiş olsun korkma strese sokma kendini
Habus Esma70 Amin inşallah 🙏 bana da kan sulandırıcı vermedi bol bol C ve d vitamini almamı söyledi inşallah geçer gider bit an önce 🙏
Cansuzana Hayır canım hiç bir şey kullanmadım benim zaten kanımda pıhtılaşma olduğu için günde bı tane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Habus Deniz97 vermedi bana dün lekelenmem olduğu için kanamayı arttırabilir dedi inşallah kullanmadan bebeğimle sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci 🙏
Habus Jan91 doktorla iletişime geçtim balık yapı vermişti zaten onun haricinde Kan sulandırıcı veremeyeceğini söyledi çünkü dün lekelenmem oldu benim kanamanı arttırabilir dedi C ve d vitamini almamı söyledi bana da 🙏