Busra2013 Kızlar karnım bugun cok sertleşiyor ve idrar yaparken cıkmıyor cok zorla cıkıyor neden boyle oluyor birde bebek hareket edınce vajınadan su gelck gıbı hıssedıyorum
Busranurtopal Busra2013 of aynıyım bende. Vallahi bugün doğurcam sandim yeni yeni duzeldim..normal heralde bu haftalarda ya
miyopmom Busra2013 gelicek gibi hissetmen buyuk ihtimalle bebek asagiya dogru baski yapiyor idrar icinde neden yapamiyorsun bilmiyrum :(
Busranurtopal Busra2013 evet ben de aynıydım bugün. Kaç kere gittim geldim rahatlayınca yaptım tuvaletimi
Busranurtopal Busra2013 sakin ol yat dinlen biraz. Su az içiyorsan biraz arttır. Bu sertlesmeler olacak vücut kendini doğuma hazırlıyor demişti doktorum
Noyan_ege Busra2013 öyle düşünme bak benim oğlum 35+3, doğdu enfeksiyon vardı ayida küçük daha 2 haftadır evimize gidemedik sezaryan oldum ayaklarım davul gibi dinleyemiyorum bile
Busra2013 Busranurtopal ama sertleaınce nefesım kesılıyor yon degısene kdr agrım oluyor kalbım hızlanıo
Narmina95 Busra2013 sertleşme öyle mi oluyor Ya bazen bir ağrı giriyor sağa sola dönerken olduğum yerde kalıyorum 5adakka falan 😩
Busranurtopal Busra2013 Evet gerçekten aynısı oluyor. İşte vücut kendisini hazirliyor artık doğuma. Öyle sertleşince sen de yön değiştir. Oturuyorsan yürü yatıyorsan başka yöne yat canım
Busra2013 Sultanuhrahavinim pekı sızınde mesela sola uzandımız yada saga 3.4 dı o pozısyonda durduktan sonra yom degısırken karında sertlık agrı oluomu nefes kesıomu
Sultanuhrahavinim Busra2013 olmazmış hemde nasıl o yüzden sol tarafıma yatıyorum bidahada dönmüyorum 🥺
Busra2013 Sultanuhrahavinim benım her ıkı taraftads oluo sırt ustude oluo hepsınde beşer dk uzanıom surkelı degısıom yoksa sertlesıo nefes kesıo agrıo donene kdr
Marymery49 Bnde bugün 38+3 günlük oldum tuvaletiim var gibi gidiyorum ama Yok sanki baskı yapıyor gibi açaba kanalami girdi ondan bu baskı ağrı
Sultanuhrahavinim Busra2013 yok hayır vermedi cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek bebegim iri o yüzden ne olacak hiç bilmiyorum