Zmg7 Bu totem başka totem dediler😁 doğuramayanlar gelin bir hep beraber totem yapalım her çareyi deniyorum işte belki doğururuz, nazlı kızım gelir diye🥰 sizler kaç haftalıksınız, son günleri beklemek size de zor geliyor mu?
BaharE Zmg7 39 bende ama gelmeye niyeti yok bizimkininde kanala girmedi ne ağrı ne sizi hic bi belirti yok 😑 rabbim bi avazda saglilla kucagimiza almayı nasip etsin 🤲
cherrysu Zmg7 Ay ben de katılayım. Normalde çok rahattım doktorum bu hafta gelir dediği için resmen sabırsızım, çatlıyorum 🤣🤣 38+4’üm. Düzensiz sancılarım var ara ara regl ağrısı gibi onun haricinde gelen giden yok. 🤷🏻♀️
Busra2013 Zmg7 gecmek bılmıo kendımı sabah 38+3 sanıodum daha yenı 38+3 olmusum 😂😂😂pazartesı kontrol var 38+6 oluo ınsallah kanala ınmıstır son 11 gun oda bebıs gelırse tabı 11 gunu gecmez ınsallaj
llgln35 39 an itibariyle düzensiz sancıyla postları okuyorum ama sancılar düzensiz kocam da gülüyo halime napsak ki doğsa 😅
ikizlerimibeklerken- @Zmg7 Biz daha 38+5 iz ama bende şurada yerimi alayım. En son pazartesi gittim ne sancı ne açıklık vardı 🥺 Benim kızda tembel sanırım doğuramayacağım diye dolanıyorum ortalıkta 🙄 Bugun biraz değişik ağrılarım var ama genel olaral doktorlar tarafından normal karşılanıyor vajinamda ağrı. Denedim tek ayak üstünde sol ayağımın üstünde durabiliyorum ama tek sağ ayagıma yük bindirdiğimde canım çıkıyor kemiğim acıyor bi vajina agrısı hep oldugu içinde doktoruma falan yazmadım. Bakalım ne zaman dogurucaz başıma neler gelicek nasıl bi dogum süreci yaşıcam enn çokta kızımı merak ediyorum 🥲❤️
Zmg7 ikizlerimibeklerken- bu tek ayak üstünde durma muhabbetini bilmiyorum ben ne ki o yarın ben de deneyeyim 😂 şu an her şeye bodoslama atlıyorum çaresizlik😁
FadJobe87 ikizlerimibeklerken- Ben de 38+5 im. Hala doguramadim. Hayırlisi ile gelseydi çok endiseliyim. İnşallah daha fazla beklemeyiz
Zmg7 BaharE amin inşallah🙏 Ama hiç belli olmaz diyorlar 1 günde bile değişebilirmiş durumlar. Allah öncelikle sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin bekleriz bir şekilde 💜
Mevsim36 37+6 ama heyecan tavan. Oğlum 38+3 te gelmişti. Kızımızı bekliyoruz bakalım Zeynepler nazlı olur diyorlar ama hareketli abisinden daha kıpır kıpır bakalım ne, zaman teşrif edecek?
llgln35 Zmg7 olcaak diyorum bu kez gene kalıyo yarıda 😂😂 bak gitti sancılar bn yatıyom gelceği yok bugün bu kızın 🤦🏼♀️😂😅
ikizlerimibeklerken- Zmg7 kızz bi muhabbet değil yeni şeyler uydurmuyım yanlış anlaşılmasın şimdi 😂 sadece çatı kemiğimdeki ağrı yani iç bacagımda sağ tarafım cok cok acıyo bu akşam yürürken falan. Bu ağrı hep vardı. Dedim acaba tek sağ bacagıma baskıda bulunabilcekmiyim sağ ayagıma yük verdim sol ayağımı kaldırdım ama cok canım yandı yani sağ bacagıma yük binince falan felaket agrı oldu. Bilinen sancıdır denilen bişey değil ben hala yatıyorum bi agrı sancı yok 😂 sadece acıyo işte 😂😂 buda son günlerimiz diye normal sanırımm
Zmg7 cherrysu ya benim doktorum da çok bekletmez demişti ama 39 bitti 40 dan gün sayıyorum🤦♀️ Doktor öyle söyleyince de bir beklentiye giriyor insan sabretmek zor oluyo😁
cherrysu Zmg7 Kesinlikle öyle. Nst’ye girip çıkıyordum, kontrol ediyordu. Şimdi böyle konuşunca sabretmek çok zor oluyor. 😅 Bir de ailelerimiz şehir dışında. Haber verdik bu hafta olabilir diye herkes ona göre izin aldı, bilet aldı. Ya bu hafta gelmezse diye iyice stres oldum 🤣🤣🤣
Zmg7 Busra2013 yok gün vermedi de bugün yarın gelir diyo emin kendinden, ben de kızın uyuşukluğundan eminim babasına çekmiş galiba😂
Zmg7 ikizlerimibeklerken- kız Allah iyiliğini versin ben de bişi sandım tek ayak üstünde duramıyorsan doğuruyorsun falan gibi😂😂 kulaktan kulağa yeni bir inanca sebep olacaktık az kalsın😂
Cotanakk cherrysu ben de sizin gibiyim farklı şehirdeyim ailem yanına gelecek şuan 38+0 ım onlar 38+4e gelecekler ben de onlar gelmeden doğurmasam bari diyorum 😂
Zmg7 cherrysu stres yaptıkça yukarı kaçıyormuş bebişler, o yüzden sakin kalmaya çalış en fazla 1-2 gün oynar gelmelerine göre🥰😁