21glcn Kızlar 5 dk bir düzenli belimden kasıklarıma doğru ağrı ve kasılma var doğum sancısı mı emin değilim biri 40 sn sürüyor diğer gelen 20 sn ne yapsam biri daha şiddetli diğeri daha hafif hastane evime uzak biraz
Mrv1007 21glcn belden ve düzenli geliyorsa dogum sancısıdır, ay sağlıkla kucağınıza alın inşalllaahhh 💕💕💕
Zumrutkb 21glcn uyutmuyorsa büyük ihtimalle dogum sancısı. Benim de belden kasıklara dogru baslamıstı
La_le 21glcn ılık bı duş al belki geçer yalancı sancida deniyor baktın ağrın devam ediyir duştan sonra hastaneye git
Senaselimefendigil 21glcn hareket ettiiğin halde geçmiyoda ve düzenli aralıklarla giriyosa kendi sancındır bebeğim duşunu al hazırlan hastaneye git🥰
ArasSahra Doğum sancısı olabilir bence hastaneye git 21glcn doğum sancısı başlamış olabilir bence gitmelisin bende 39 haftalık oldum hala tık yok hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı☺️🙏
21glcn Mrv1007 canım belden ve düzenli evet ama dediğim gibi biri uzun sürüyor diğer gelen daha kısa normal mi anlamadım ki hepsi aynı saniye mi sürmesi lazım, yalancı kasılma bu kadar uzun sürer mi duşa girip çıktım geçmedi henüz 💕
21glcn ArasSahra belki kandırıyordur kuzum eğer gerçekse o an hepinize dua edicem sağlıcakla alın sizlerde inşallah 💕
21glcn Senaselimefendigil canım benim çok sağol biraz daha bekleyip gidicem 1.5 yaşında oğlum var uyuyor yanlış alarm olmasından korkuyorum 😂💕
Senaselimefendigil 21glcn ayy aynı durumdayız desene benim oğlumda bir buçuk yaşında bakalım nasıl olcak yaşayıp tecrübe etcez artık🥰
Saliha03 21glcn Canım doğum kasılmaların başlamış benimde öyle olmuştu gece saat 3 bucuk gibi de nişanım gelmişti akşam 6 7 gibi başladı sabaha kadar evde bekledim 20 25 dk da geliyordu 10 12 dk lara düştü sabah 8 dky dı hastaneye gittiğim de 3 cm açıklığım vardı
DeryaSekban Saliha03 ay benimde akşamm5 ten beri tam 30 dk bir geliyor. 45 sn falan sürüyor ortalama. Acaba benimde mi doğum sancısı. Endişe sardı. Bel ve sırtımız başlıyor sonra makarina ve vajinama bir ağırlık geliyor sanki içimde balon şişmiş gibi. Sonra yavaşça hafifliyor. Bel ve sırt ağrım çok şiddetli bugün. Yürürken de çok zorluk çekiyorum.
Babyp 21glcn düzenliyse evet muhtemelen dogum sancısı benimde kasılmalarım 30 sn 20 sn 40 sn civarlarında sürüyordu ikinci dogumsa daha hızlı ilerleyebilir en iyisi hastaneye gidin açılmanızda ilerlemiş olabilir benım sancı aralıgım 7 dk ya düstüğünde 5 cm acılmam vardı hastaneye vardıgımda ilk dogumdu
21glcn Kızlar Allah razı olsun hepinizden, şimdi ebeyle konuştum sancı araları 3 dk ya düşerse gel dedi hastanede boşuna sancı çekme dedi dua edin nlur ilk doğumum çok kötü geçmişti korkuyorum bundan da 😔😔
21glcn SumsavMah canım dün kontrole gittiğimde 1.5 cm açılmam vardı sadece, hastaneyle ev arası 45 dk
alparslanin_annesi 21glcn dün 1.5 sa git canm hemen yol uzun açılman tam olunca ne yapacaksın yolda doğurma gibi bir planınyoktur heralde 5 dk da bir sancı sonucta yol uzak olmasa bir nevi tamam denir qma mesafe çok uzun kuzum bekleme evladını da kime nereye emanet edeceksen et 😊
Canefzaaaaa 21glcn Canom benimde 5 dakikada bir giriyordu aynı şekilde duşa girip çıktım geçmemişti. Hastaneye gittiğimde 6 cm acikligim vardı. Tabi hastaneye gidene kadar agridan ölüyordum. 37 haftalıkken doğum yaptım.
Aynur47 Canefzaaaaa bende şuan 35+2 yim acaba ben nasıl anlicam doğum.sancisi olduğunu çok korkiorumm
Mihribancglr 21glcn sancı adım attırmıyor ve soluna uzanınca iki büklüm edecek şekilde şiddetli ise evet doğum sancısı ama daha az ise doğum yakındır hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🏻
21glcn Mihribancglr inşallah kuzum hala düzenli 5 dk dan düşmedi sancı geldikçe nefesim kesiliyor kırpırdayamıyorum