Hifaberra Remziyearn ilkinde 20 de İkinci de 18 de hissettim canım ilk hamilelikte geç hissedilir derler.
5Yasemin_ Remziyearn Bu günnnn🥳🥳🥳 Pıt pıt içimde birşeyler olsu ten teması yaptığımda elimle de hissettiim. Canım kızım❤️ İçimizde büyüyen mucizeler🥰 Şükürler olsun 😍 16+6
Bendiyebiri Remziyearn 18 19 haftalarda hissettim ben canım. Erken şuan senin merak etme sende hissedersin inşallah az kalmış ☺️
Kaulse Remziyearn ikinci hamileliyim bu 17 18de kıpırdama hissettim azcık ama. İlki unuttum ne zamandı
Iromellaa Yaseminirmak ben de hissetmiyorum ilk hamileliğim 19+4 bugün artık hissetmek istiyorum ama :))))
csmaknc Remziyearn İlk gebeliğim hep erken hissedemezsin diyorlardı bende beklemiyordum kendimi 20 den sonrasına hazırlamıştım ama 16. Haftamız ve geçen gece bişey oluyor gibi gelmişti anlamadım tam dün tam net hissettim bugünde allahım çok güzel bir mucize 😍🥰🙂
Erol Remziyearn ilkin harhalde bende ilkimde öyle oldu sabrım gelmezdi ama bu ikinci olduğu için cokk çabuk gectı hatta çabuk gecıyor dıye günleri saymıyorum daha oglum küçük ama 58 günüm kaldı 🤭😀
prettywoman01 Betus32 cnm ağrı oluyor kasık ağrısı gibi batma gibi adet sancısı gibi her türlü olabiliyor o ağrı başladığı an uzan hemen.geciyir sonra.organlar değişiyor bebek buyuyor yorgunluğun belirtiside olabilir tabi her türlü uzanman gerekir o an.