Aybuke35 Bana her balığı yiyemeyeceğimi söylediler bazı balıklar da civa oranı yüksekmiş ve bu da bebislere zararlıymış. Doktor hafta da 3 kere balık yememi söyledi ve ben sardalya hamsi uskumru yemekten sıkıldım. Sizler hangi balıkları hafta da kaç defa yiyorsunuz¿ 🤔
Bahar54 Aybuke35 somon tavsiye ediliyor hamilelikte. Ama norvec somonu heryerde olmuyor ciftlik somonlarinin da besin degeri dusuk oluyormus.
Aybuke35 Ala38 Bende ülseratif kolit var O nedenle hicbir bakliyati yiyemiyorum o nedenle doktor haftada 3 gün kırmızı et 3 gün balık ye dedi 😑 hergün kahvaltıda 4 kibrit kutusu peynir ve 2 haşlanmış yumurta ye dedi 🤦♀️ ama yiyemiyrm her zaman
Aybuke35 VergiliBirsenTolga süpermis ben de hepsini yerim ama civa fln dediler korkuttular ne yapcm bilemedm
Ozge1008 Aybuke35 iki seferdir taze mezgit yiyorum ben. Bu akşamda istavrit var. Babam sağolsun taze taze tutup getiriyor😊
Seyma18 Aybuke35 ben 5ay boyunca hiç yiyemedim balık çok kokuyordu. Şimdi daha 2kere falan dil balığı yedim 1kere evde yaptık sanki koku çıkmamış gibi geldi doğuma kadar bı daha evde yemem artık
Aybuke35 Seyma18 Evet koku çok zor çıkıyor evden en güzeli dışarda ama her zaman olmuyor o yüzden balık pişerken cezve içine şu koyup 6 7 tane karanfil koyup kaynatyrm balık pişene kadar o da kaynıyor koku az oluyor
Elanaz Aybuke35 Haftada bir kez somon yiyorum, bazen de levrek. Daha fazla çeşit için balık sezonunun açılmasını bekliyorum.