Kızlar az önce okuduğum posta istaneden açtım bu konuyu bebeğimi zor uyuttum o uyurken uyumam lazımken dayanamadım yinede size tavsiyem eğer sütünüz geliyosa bebeğin kilo alımı iyi ve yeteri kadar çiş ve kaka yapıuosa lütfen uyusun diye mama vermeyin ben gebeyken çok araştırdım emzirme danışmanlarını takip ettim bu konuda kendimi çok bilinçlendirdim lütfen sizde bilinçlenin lütfen mama ve anne sütü karışık gitmez zamanla sütünüz azalır ve mamayla devam etmek durumunda kalırsınız bebek uyusun diye mama vermeyin benim bebeğimde uyumuyodu ama asla mama vermek aklıma gelmedi kendi rahatım için bebeğimin rahatını bozamazdım mama kolay sindirilmiyo ve kabızlık yapıyo Bebeklerin mama verdikten sonra uyumasının sebebin bebeğin aç olmasından kaynaklı değil içeriğindekilerin uyku yapmasından kaynaklı unutmayın ne kadar sık emzirirseniz o kadar süt üretir beyin mama içen çocuk geç acıkır çünkü hemen hazmedemz bu Sefer emzirme süreniz kısalır ve zamanla sütünüz azalır ve kesilirsiniz sonra hep mamaya devam etmek durumunda kalırsınız zaten mamalar uçmuş gitmiş fiyat konusunda sütü olmayanlar için diyecek lafım yok ama sütü olupta sırf bebek uyusun diye mama vermek gibi bi hata yapmayın bynu ben değil emzirme danışmanları söylüyo lütfen araştırın ANNE SÜTÜ ŞİFADIR LÜTFEN SÜTÜNÜZÜN DEVAMLILIĞINI KORUYUN bana da bebeğim uyumadığı için aç bu çocuk mama ver dediler dinlenemedim kimseyi çünkü bebeğim doyuyodu kilo alımı iyidi ama ağlamasının sebebini açlığa bağladılar çevremdeki çok bilmişler şimd 4 aylık olmak üzereyiz ve kilosu normalin üstünde diyeceklerim bu kadar şimdi bebitomun yanına kaçar 🥰