H-s073 Bayanlar ben hiç bir testi yaptırmadım detaylı ultrasona girmek istiyorum ama dediler renkli direk bebeğe zarar veriyor aklıma takılan anne karnında herhangi bir müdahale yapılıyor mu var mı yaşayan başına gelen bu durum müdehale yoksa yaptırmayı düşünmüyorum çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim
Zehra9616 H-s073 renkliyle renksizin arasindaki fark neymis peki uydurukcular onuda soyledimi hic bi zarari yok cnm yaptir kesin uzuv tamligina bakilio detaylida
Pembekurdele H-s073 hayir zarar vermiyor mutlaka yaptirmalisiniz en önemli şey diyebiliriz, aksine bebekte sikintı varsa önlemi alinir tüm organlara bakiliyor bebekte bebegi besleyen damarligin varligina vs.
Bayancorek H-s073 Zararlı olsa neden önersinler tam tersi çok faydalı damarlarına kemiklerine kadar inceliyorlar herhangi bir aksilik sorun var mı diye, bilim ve tıp söz konusuyken tedirgin olmayın bence, heleki böyle hassas bir konuda.. 🙏🏼🤗
Zuzu04 Anne karnındayken müdahale edilebilen durumlar var diye biliyorum olmasa bile Allah korusun her hangi bir olumsuzluğa kendinizi hazırlayıp erken tanıyla tedaviyi kolaylaştırabilirsiniz. Zararı olacak birşeyi doktorlar zaten istemez diye düşünüyorum bence yaptırmalısınız
Astral H-s073 kesinlikle yaptırın bütün herşeyine bakılıyor bazı durumlarda önlem alabiliyorlar ve gayet sağlıklı hiçbir sıkıntısı yok dendiği zaman o kadar rahatlamış ve mutlu hissediyorsun ki
Kumpr H-s073 kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim. Tüm iç organları parmaklardan diline yemek borusuna herşeylerine baktı doktorumuz. 2 saat sürdü ikizlere hamileyim. hem gönlümüz rahat etti hemde renkli olarak yüzlerini görmek çok mutlu etti 🥰🥰