Rey1teacher Esra-2015 12.haftadan beri sabah akşam günde 2 kere lierac kullanıyorum 30. Haftadayım, tüm karnım çatlak içinde ( 10 kg aldım hamileliğimin başından Bu yana ) .. doktorum da söyledi eğer çatlayacağı varsa milyonluk ürünler de kullansan çatlayacak diye :///
Esra-2015 Rey1teacher ben o kasar bile almadım 28+3 5 kilo aldım ama karnım dünya haritasına döndü 😂😂
gizemlianne12345 NaimeYilmaz merhaba isim değişikliği yapabiliyormusunuz geçen bi post açılmıştı yapan kişinin sayfasına girdim baktım sanırım yöneticiler yapabiliyor yazdım ama yoğunluktan görmedi benimkini 🤦🏼♀️
Bus_er Kbra52 ben bıo pil dedi burdakı arkadaşlar onu kullanıyorum memnunum aksatmadan hergün bol bol sürüyorum Bırde ınternette lıerac onerıyorlar ondan sıparıs verdım deneyeceğim
ilkgebelikk Nistik ben çok araştırdım, lierac çok önerilen marka olmuş uzun araştırma sonucu ondan aldım. Bide bioil aldım. Henüz 13 haftalığım sürüyorum ama sonuç hakkında net bilgim yok.
bilginsmomm Kbra52 arkadaşım hamileliği boyunca sadece badem yağı kullandı, 2 ay önce doğum yaptı ne göbeğinde ne belinde çatlak çizik iz yok. Ben de 33.haftamdayım 15. Haftadan beri badem yağı sürüyorum hiç çatlak yok 🥳
Moonlight1 Aktardan Hindistan cevizi yağı aldım satıcı bey içine kakao yağı ve gliserin de koyun bana dua edersiniz dedi aldım bakalım daha kullanmadım 17. Haftama girdim yarından itibaren kullanmaya başlayacağım
SerraveAnnesii En başından beri kullanmadığım yağ kalmadı 😀 30.haftada çatladım şu an 37.haftadayım kırmızı kırmızı göbüşümde çatlaklar var. Bünyeyle alakalı biraz da ne kullanırsan kullan çatlayacaksa çatlıyor yani yapacak bir şey yok
Merve_elmaci mirage333 dediğim gibi 2 hafta öncesine kadar sadece göbeğime kullanıyordum 😆 bacaklarıma kullanmaya daha yeni başladım
Nurbet Kbra52 ilk gebeliğim de bebek yağı ve zeytin yağ kullandım sadece göbeğime doğumdan sonra hiç çatlağım olmadı göbeğim de ama kalçalarımı unutmuşum orda çatlaklar oldu :)
Meral1 Kbra52 ben bi çok krem kullandım ama hamileliğimde hiç bi işe yaramadı yine çatladı yine çatladı 😄
Mervis_Anne Aktarımın hazirladigi Badem yagi, Kantoron yagi, Gliserin, Hindistan cevizi yagi, Kako yagi karisimini kullaniyorum. 29+2 hf henuz catlagim yok🤗
sumeyranuman Kbra52 ilk gebeliğim 22 haftalık hamileyim ve karnım 22 haftaya göre çok büyük.Hindistan cevizi yağı , kakao yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp kullanıyorum.çok güzel nemlendiriyor kaşıntıyı alıyor ve yapış yapış yağ hissi vermiyor. Vücut emince pamuk gibi oluyor.Zaten çatlak için doğal yağlar arasında kakao çekirdeği yağını çok övüyorlar.Şuanda hiçbir çatlağım oluşmadı.