Bldnm Ben kantaron yağı kullanıyorum, her akşam yatmadan önce sürüyorum. 30. Haftamdayım henüz çatlağım olmadı, bundan sonra da olmaz inşallah
Mszrn9678 Nistik ben https://ty.gl/iue068hi6e bunu kullanıyorum çok memnunum eski çatlaklarını bile azalttı diyebilirim
Lavina Kbra52 ben zeytinyağı ve vazelin karıştırıp sürüyorum 38 haftadayım çatlağım yok çok şükür ilk hamileliğimde çok ürün kulandım ama çatır çatır çatlamıştım
SeviMerveUsta Kbra52 kişinin bünyesine göre değişebiliyor ben hiç çatlamadım ama yine de Hindistan cevizi yağı kullandım nemlendirmek için çünkü gerildikçe kaşıntım oluyordu
Oznursahgul Kbra52 Çatlak kreminden ziyade en iyisi bebek yağı yada vazelin çok yoğun nemlendirdiği için cildin gerilmesini çatlamasını engelliyor
Oznursahgul SimayeceninAnnesi Bu kaşıntı cildinin aldığı kilodan kaynaklı gerilmesinden dolayı oluyor i. Bol su içmelisin ve mutlaka vazalin yada bebek yağı sür. En etkili nemlendirme ve çatlak önleyicidir.
Kbr-1 Kbra52 28 haftalık gebeyim ilk günlerden beri hem bioil yağını hemde liarec kremini kullanıyorum şimdiye kadar birşey olmadı
Seraptt Kbra52 ben hic kullanmadim canim ama cildim zaten yagli bir cilt ondan oldugunu dusunuyorum massAllah catlagim olmadi
Cansumertt Kbra52 Ben kullandım keşke daha erken başlasaydim başka bir kremle başladım hiç bir etkisi olmadı ama bio çok iyi geldi çatlakları mi iylestirdi baştan beri kulanmadigima pismanim sabah akşam sürüyorum iyice nemlendiriyorum al bence sende
03_ilknur nas1ba bende kakao yağı kullanıyorum hemşire önerdi çok sert bi yapısı var sıvı değil Hindistan cevizi yağı da öylemi
Ysmygt 03_ilknur ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullandım çatlak olmadı donuk kıvamda eline alınca eriyo
Sanisko Kbra52 ben aktardan akzer çatlak yağı aldım . İlk oğlumda da onu kullandım şimdi de 39 haftalık oldum çok memnunum çatlağım yok . Yani öyle kırmızı kırmızı değil , doğumdan sonra da geçti . Her cilde iyi gelir mi bilmem tabi .
Obusbus İnanın tamamen genetikle ilgili 39+2 deyim toplam 16 kilo aldım hiç bişey kullanmadım ne bir çatlak oldu nede varis hemşireler bile soruyor nst bağlarken ne kullandın diye o yüzden çokta kasmayın olacağı varsa ne kullanırsan kullan çatlıyor yoksa hiç bişey yapmasanızda catlamiyor
Oyku3005 Busoo bebek yağı tüylenme yapmazki acaba başka bişimi yaptı. Badem yağı bi yağ var o yapıyor diye duymuştum
Kezosss Lierac çatlak önleyici krem kullanıyorum yorumları da çok güzel şuanda kadar sorun olmadı inşallah olmaz 🙈🥰 ama bazıları bunun genetik olduğunu söylüyor