Busrabusra Kizlar 11+3 haftalik hamileyim.3 gundur hic bulantim kalmadi.daha once bi dusugum var.korkuyorum sizce normalmi bu bulantinin gecmesi bu haftada.doktor kontrolum persembe gunu.
Duygucoban Busrabusra canim korkacak bise yok benimde o zamanlarda gecmisti cok sisdetliydi hemde aonra tekrar baslamisti simdi bitti sukur 😌 o zamanlar azaliyor zaten korkma
sevilayumitozdemir Busrabusra benim hiç olmadı mesela bulantom kusmam rahattım bazıları 2 hafta sürüyor bazıları hiç geçmiyor içini ferah tut korkma , Allahın izniyle birşey olmaz canım
Mhk Busrabusra bizde 11+3 🤗 bende de hiç yok geçen hafta doktor kontrolüm vardı korkuyla gittim bende hiç bi belirti yok diye içerde balık gibi oynuyordu içini ferah tut annesi 🤗
Nurerdgn Busrabusra korkma canim benimki de bi kac gun olmuyo sonra yine geliyo ya da tamamen de gecmis olabilir belki seninki yapidan yapiya degisir bak kac gundur yoktu bugun yine kafami kaldiramiyorum hayırlısı bisey olmaz agrin sancin kanaman yoksa korkma
Busrabusra Agrim kanamam yok cok sukur.hepinize tesekkur ederim icimi rahatlattiniz.hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim insaAllah😊