Gnysrp Diyarbakırdaki hamile Arkadaşlar bebek için kapı süsü ve doğumda hediyelik neler yaptınız. Önerebileceğiniz bi sayfa var mı ve de fotoğraf atabilirseniz fikir olur bende de 🙃
Mavi_ Gnysrp İsimli balonlu hoş bir kapi-duvar süsü yaptırdım ben sadece. Çiçek sepetinde. 40 TL gibi bir fiyatı vardı ahşap kaliteli birşey begendm. Hediyelik ise gerek duymadım açıkçası koronadan dolayı hastane ziyareti olmayacak zaten.
mercimekanneeesi Gnysrp ben alçı dolap süsü ve kolonya yaptırdm instagram dan çok memnun kaldm ve uygun.
Mavi_ Zeyakgun https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-isim-yazili-hava-balonu-bebek-odasi-ipli-ahsap-kapi-susu-kcm69768546
Mavi_ Zeyakgun Ben Diyarbakırlıyim ama şehir dışında yaşıyorum. Doğumu Diyarbakır’da düşünüyorum ya bağlar hastanesi yada Genesis olur diye tahmin ediyorum
Mavi_ Zeyakgun Suat orak a muayane için gidiyorum Diyarbakır a gelince memnun kaldığım çok harika bir doktor. Ayrıca eltim ve ablamın da doğum sürecini takip eden başarılı bir doktor olduğu için ailece memnunuz ondan