Medinecnr 5-6 haftalikken evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. Devlet hastanesi randevusunu yaklaşık 3 hafta sonraya buldum. İnternette araştırırken kan tahlili vermem gerektiğini öğrendim ve verdiğim değerler 2 kat artmadı. İlk ikinci dün değerim düştü sonraki ikinci gün arttı ama iki kat olmadı. Internette de bu durumun kötü olduğunu öğrenip hemen acilde kadın doğum uzmanı olan bir özel hastaneye gittim. Beta hcg değeri en az iki kat artması lazım ya düşük yapıyorsun ya boş yada dış gebelik dedi. Ultrasonla baktı kese oluşmuş ama bebek yok o yüzden boş gebelik dedi ve acilen aldırmam gerektiğini söyledi. Başka bir doktora daha gittim 8.haftadan sonra zehirler o zamana kadar bekle sonra git aldırmaya dedi. Başka bi doktora gittim "saçmalama kese olusyuktab sonra beta değeri önemli değil sakın aldırma daha kese boyutun küçük zaten ’dedi. Devlet hastanesi randevum gelene kadar kürtaj günüm belliydi 😅ama yine de gideyim belki onlar yapar dedim ve bana kalp atışı dinletti 🙏🏻çok destan gibi yazdığım için özür dilerim ama cidden çok sıkıntılı bi 3 haftaydı ama o haftadan öğrendiğim 2 şey var.
1 bence acele etmemek lazım kürtaj icin(zehirleyecek boyuta gelmesin ama tabi)
2 boş gebelikte olsa o dönem okuduğum yorumlarda o kadar çabuk yeniden sağlıklı şekilde hamile kalan vardı ki üzülmeyi bırakmıştım artık
Umuyorum ki hakkınızda hayırlısı olsun ve eğer bebek saglikliysa gelecekse daha fazla bekletmesin sizi